А ПАРИ ЗА МАНУЕЛА ГОРСОВА? Максим Стависки дере 3 кожи в Царево

Тузарският палат на фигуриста се пръска по шевовете

Шоу
16:00 - 04 Септември 2024
7409
А ПАРИ ЗА МАНУЕЛА ГОРСОВА? Максим Стависки дере 3 кожи в Царево

Вече 17 години изминаха от зверската катастрофа на пияния като мотика Максим Стависки, който остави на място едно момче и превърна в жив труп красивата Мануела Горсова. Тя все още е жива, за щастие, но е в будна кома и за нея и близките й дните са кошмар.

Максим обаче нито влезе в затвора, нито понесе наказание, а се задоволи с извинение. Така от всеобщ любимец се превърна в един от най-мразените хора у нас. Малко по-късно, вместо да се погрижи за Мануела, той избяга позорно в родината си.

Максим Стависки и Албена Денкова не искат да чуят за връщане в България и си живеят спокойно в Русия, въпреки авторитарния режим на Путин. Обаче оттук се финансират солидно. Оказа се, че палатът за милиони, който вдигнаха навремето в Царево, вече работи и е задръстен от туристи. Обикновена стая се котира по 100-ина евро, а апертамент - тройно повече.

Готина е, а и цените са съответни

А и как да е иначе, когато той е на първа линия и то в най-тузарския квартал "Василико", където и цените хвърчат нагоре. Къщата почти постоянно е пълна, свети, наоколо има паркирани автомобили и пранета по просторите. А съседи издават, че цените за престоя са повече от солени.

"И какво стана - за престъпление, за което в друга страна щеше да лежи до живот, Максимчо днес си живее като царче, че и богатее на наша територия. Евала бе, няма такава държава", гневят се потребители.