Абитуриент с дърта лада обра точките в София

Момчето се появи с трошката пред Народния театър на 24 май

Новини
07:06 - 27 Май 2019
4764
Абитуриент с дърта лада обра точките в София

Хитроумен абитуриент от София се превърна в истинска атракция в мрежата с избора си на возило за бала. Снимките и клиповете, запечатали нетрадиционния избор на младежа, са най-актуалният хит в столичните фейсбук групи.

Кадрите са направени навръх 24 май пред Народния театър „Иван Вазов”. На него се вижда гордият зрелостник, който позира доволно пред старата си „Лада” 1500 с инвалиден стикер. За да изглежда всичко още по-забавно, возилото на абитуриента е облепено с вехти вестници.

„Аз съм възхитена от креативността на този млад човек, който беше помислил за всичко за да бъде наистина ефектно неговото представяне в тази наистина вълнуваща част от живота му - завършека на един весел и емоционален период от житейският му път! На добър час на всички бъдещи студенти”, пише в един от коментарите авторката на поста във фейсбук групата „Забелязано в София” Мария Маркова.

„Браво, младеж! Оригинално, супер си!”, „Евала на момчето, не парадира с положение, а определено знае как да се забавлява , много хейтъри ще срещне но адмирации” и „ С мерцедес  и БМВ ВСЕКИ може, С това НЕ може всеки. Оригинално", са само част от коментарите, които и към този момент не спират да валят в мрежата.