Абитуриентски балове 2024: Едно, две, три... Наздраве!

Младежи, прибиращи се след празнуване в „Златни пясъци“, се млатиха до кръв и избити зъби

Новини
16:20 - 28 Май 2024
4859
Абитуриентски балове 2024: Едно, две, три... Наздраве!

Интересен момент запечата камерата на Lupa.bg вчера - абитуриенти си подаваха бутилка водка от автомобил на автомобил по време на задръстване, причинено от самите тях в центъра на столицата.

Не е най-голямата беда, че зрелостниците влизат в живота по вод(к)а. Свидетели сме каква свинщина оставят след себе си на местата, на които обикновено се събират, за да започне тържественото отброяване до 12.

СНИМКИ: Lupa.bg

Уви, не навсякъде последиците са балони и флакони от райски газ, фасове и бутилки от алкохол.

Тежък побой е бил нанесен на младежи, прибиращи се след празнуване на абитуриентски бал. Инцидентът е станал в „Златни пясъци“ в неделя сутринта.

Пострадалите са със сериозни травми след нанесените удари.

За случая разказва майката на един от потърпевшите.

„Вчера, около 5 часа сутринта, на пешеходната алея на „Златни пясъци“, моят син (19г.), негов приятел на същата възраст, и тяхна приятелка са се връщали от абитуриентски бал на тяхна приятелка, когато са били нападнати от група, по техни спомени повече от 7 в неадекватно състояние - момчета (непълнолетни), вследствие на това е бил нанесен побой над сина ми и неговият приятел.

Последиците са счупена челюст на две места, отворена рана на главата,

избити на пръв поглед 3 зъба,( просто не може да си отвори устата повече от сантиметър и половина), комоцио на сина ми и удари в главата и крайниците на другото момче. Били са повалени на земята и ритани с крака и юмруци.

Виновните са задържани, или част от тях поне (7 човека) и сме задействали процедури с адвокат за нанасяне на средна телесна повреда.

Просто не бих оставила нещата така, тъй като сме потърпевши и от тук насетне само разбирате, какво хранене, лечение, изграждане или поставяне на нови зъби престои.

Вчера и днес сме по болници и скенери и какво ли още не, синът ми днес беше опериран, понеже челюстта му е счупена“, разказва Ирена Петрова.

Жената апелира, ако има свидетели на станалото, да се свържат с нея за по-подробна информация.