АБСОЛЮТНА БОЗА: Халваджиян, спри "Звездите в нас"!

Що за жури могат да бъдат Тита и Софи Маринова?

Шоу
09:00 - 22 Септември 2022
6759
АБСОЛЮТНА БОЗА: Халваджиян, спри "Звездите в нас"!

Музикалното шоу "Звездите в нас" се появи на екран с големи амбиции от страна на продуцента Маги Халваджиян, а зрителите очакваха шоуто да бъде изпипано поне като "Като две капки вода". Очакванията се разминаха с действителността. 

Зрителите заявиха възмущението си още по време на първия концерт, но дадоха втори шанс на шоуто. След излъчването му в социалните мрежи ври и кипи от негативни коментари и все повече фенове заявяват, че се отказват да го гледат и че "Гласът на България" в конкурентната телевизия го бие по всички показатели.

Възмущението на зрителите идва преди всичко от некомпетентността на журито, съставено от стари дружки на продуцентитр. Маги е поканил в тази роля да влязат Тита, Софи Маринова, Виктор Калев и Дони. Тийнсензацията Тита сама признава, че няма идея какво прави в това шоу и че не може да оценява. Същото твърди и ромската певица. 

В първия епизод съдиите с отсъстващо музикално образование те изгониха най-силния отбор досега - този на Лили Иванова, който се оказа фаворит на цяла България. Вместо това пък напред продължи фалшивият "Отбор Софи Маринова".

Във втория концерт също изгониха двата най-силни отбора - на Мария Илиева и Мария Калас. Вместо това напред продължи "Отбор Тони Стораро". А само преди петилетка Халваджиян се кълнеше, че в негово предаване никога няма да пее чалга изпълнител.