АД! Бургаската Барби след 16-а операция (+18 КАДРИ)

Ексклузивно
23:03 - 01 Ноември 2019, Обновена на: 23:10 - 01 Ноември 2019
29445
АД! Бургаската Барби след 16-а операция (+18 КАДРИ)

Бургаската Барби Андреа Иванова посрещна 22-ия си рожден ден в събота с нова хиалуронова интервенция, която е 16-а поред.

„Събрах приятели в механа в Студентски град в София, а след това и на дискотека. Подарих си нова хиалуронова процедура и устните ми са в отлично състояние. Никакви проблеми не съм имала досега”, споделя странноизглеждащата мацка, която е студентка в Софийския университет с профил немска филология.

Тъй като хиалуронът в устните спада с времето, добилата световна популярност  бургазлийка се подлага на нови разкрасителни процедури при естетичен хирург. Ново 17-о инжектиране предстои през ноември и по този начин българското   Браби вече е известна по цял свят, дори в Китай.

„Каниха ме от английски и германски риалити предавания, Снимах се в руски формат за мъже и жени от цял свят с характерни особености, а след месец в София пристига екип от Германия, който ще заснеме документален филм за мен”, хвали се Андреа.

22-годишната Барби е студентка четвърти курс в СУ „Климент Охридски”. Все още не работи и разчита на финансовата помощ на родителите си. Казва, че няма приятел и набляга над учебниците. Щом завърши висшето си образование, е решила да си сложи силикон.

Андреа изглежда прекрасно преди хирургическите излагации