Ад на "Струма", ужас и към София

Основните пътни артерии са блокирани, хората - изнервени и в капан

Новини
11:13 - 29 Септември 2023
9658
Ад на "Струма", ужас и към София

Продължават протестите из страната, а това доведе до блокиране на основните пътни артерии на България. От ранните часове на петъчния ден Прохода на Републиката, магистрала "Тракия", както и "Струма" се оказаха обхванати в пипалата на протестиращите маси.

Движението почти е спряло, придвижването е затруднено - нещо, за което синдикатите предупреждаваха от дни. На тези, които им се налага спешно пътуване, ще трябва да то отложат или просто да се примирят с факта, че ще стигнат, когато... съдбата и гневът на недоволстващите решат.

На повече места са осигурени обходни маршрути, но с уговорката, че е за тези, които могат да реагират по-рано. Останалите ще трябва да се въоръжат с търпение и здрави нерви.

В момента пътният ад е на доста места, а на автомагистрала "Струма", на разклона за Кюстендил и Дупница, положението е трагично, а времето изглежда спряло. Както и движението на автомобилите.

Не по-различно е и приключението на тези, които се опитват да стигнат в София, тъй като влизането в столицата от последния тунел преди "Люлин" е също адско.