Адел се омъжва на червения килим?

Ексклузивно
23:40 - 09 Февруари 2022
6261
Адел се омъжва на червения килим?

Адел, която се превърна в големия победител на вечерта, спечели още преди да влезе в залата. Тя беше една от най-добре облечените звезди в Лондон, появявайки се пред камерите с черна рокля на Армани.

С дълги ръкави, които включваха дантелено покритие на черни точки върху рамената, тоалетът на певицата се отличаваше с дълбоко деколте, което някои фенове сравниха с дрехите, които покойната Грейс Кели някога е носила.

Освен с черната си рокля, Адел привлече вниманието и с интересен аксесоар върху лявата си ръка. Поставяйки я на кръста за някои от снимките, тя показа диамантен пръстен от Lorraine Schwartz, който много приличаше на годежен. Засега няма потвърждение дали Рич Пол е задал важния въпрос на приятелката си, или бижуто просто е било поставено за допълнителен ефект.

След като спечели наградата за „Най-добра песен“ за баладата си Easy on Me, Адел се качи на сцената и за изпълнението си на I Drink Wine. От черната рокля нямаше и помен, като на нейно място се беше настанила рокля от Valentino с открити рамене, покрита с маслинови пайети.