Адел суперсекси за ЧРД

Певицата приема само по хиляда калории на ден

Топ
11:23 - 08 Май 2020
3070
Адел суперсекси за ЧРД

Адел навърши 32 години. Талантливата певица реши по този повод да благодари на милионите си фенове, публикувайки своя ултра секси снимка, която предизвика вълна от коментари. Облечена в къса и прилепнала по тялото малка черна рокля, певицата гордо демонстрира отличната форма,  в която е успяла да влезе. Снимката е събрала над 8 млн. харесвания.

След развода със Саймън Конецки, Адел се е съсредоточила върху себе си и живота си и не е активна в мрежите. Известно е, че гласовитата изпълнителка подготвя нов албум, който се очаква да се появи на пазара тази година, но за момента няма официална дата на излизане. Възможно е плановете на Адел да са се променили, предвид ситуацията с коронавируса, но тепърва предстои да разберем.

Папараците обаче не спираха да улавят певицата на различни места и мероприятия, за да ни покажат, че се е променила до неузнаваемост. 

Адел започна борбата с килограмите миналата година. Тогава тя направи немислимото за нея допреди това - да тренира! Въпреки че е признавала, че спортът не е нейното, певицата е редовна и във фитнес залата и в тази за пилатес. 

Разбира се, диетата ѝ също е стриктна, за да има такива впечатляващи резултати. Адел е на рестриктивен откъм калории режим. И преди е ставало ясно, че тя приема по 1000 kcal на ден и сокове от зелени растения.  

Нейния личен треньор, който впрочем се грижи и за външния вид на Роби Уилиямс, разказа преди време, че когато за първи път отишла при него, той не я разпознал. "Казах си, че прилича малко на Адел", разказва той за слабата блондинка, която стояла пред него. 

Диетолози обаче са категорични, че режимът на Адел не е за всеки. 1000 kcal във вид на зеленчуци са безумно много. Ако говорим обаче за месо и една по-оптимална диета, са твърде малко.