Адреналинката Яна захапа колежка

Новини
11:43 - 28 Януари 2021
5731
Адреналинката Яна захапа колежка

Адреналинката Яна погна своя колежка в инстаграм. Блондинката оплю уменията на млада учителка по танци на име Милослава. „Аз ли не съм добре. Понеже си е ограничила коментарите, я попитах на лично кой, по дяволите, я е излъгал, че може да туърква”, пише Яна в първия клип, свален от страницата на по-младата й колежка, допълвайки за ужасната визия на момичето.

"Има и по-ужасни от мен - с преправени лица. Бъдете нащрек и искайте снимки от детството. Няма да я тагвам тази топ моделка, че ще станат скандали", пише Яна под фотос, запечатал тийнейджърската визия на момичето.

От своя страна Мирослава се защити, предизвиквайки Яна да изпълни същата хореография и я захапа за участието й в домашен порно клип, който лъсна в публичното пространство преди няколко години.

„Не те познавам, но долавям голяма злоба. Не ми се влиза в излишна полемика, но ти да не би да се „сецнеш“, ако направиш това? Предизвиквам те да изтанцуваш същото... Все пак нека в интернет пространството да има танци, а не порно видеа“, пише Милослава.

От своя страна тя се защити, предизвиквайки Яна да изпълни същата хореография. При отказа й последвали обиди и заплахи от страна на Христова, а Милослава излезе с явен намек за разпространените порно сцени с участието на русокосата фурия по-рано.