Адриана Лима: Не съм урод!

Моделката категорично отрича, че изобщо се е подлагала на операции

Шоу
12:39 - 07 Декември 2023
4735
Адриана Лима: Не съм урод!

Визуалната промяна на топмодела Адриана Лима разбуни духовете и да предизвика милиони потребители и фенове на красавицата по света да коментират защо и как е обезобразила някога съвършеното си лице.

42-годишната бразилка продължава да вълнува медиите и почитателите си три седмици след публичната си появата на червения килим на премиерата на филма "Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии". Тогава знойната брюнетка изненада с "новото" си лице. Мнозина веднага я заподозряха в неуспешна пластична операция. Асиметрията и подуването, характерно за този тип естетични корекции, се виждат с просто око, категорични са наблюдателите. 

Особена промяна потребителите забелязаха и във формата на очите, издаваща, че красавицата е решила да подобри известната си "лисича" кантопластика, а резултатът е катастрофален.

Адриана не остана длъжна на нападките в социалните мрежи и отвърна на удара с думите: "Това е лицето на уморена майка на две тийнейджърки и на едно 1-годишно дете, което се учи да ходи, и на три кучета... благодаря ви за грижите". Малцина обаче й повярваха.

Що се отнася до пластичните интервенции, в които много хейтъри са убедени, че бившият ангел на "Викторияс сикрет" си е направила, можем само да гадаем, че такива има. Към момента Лима категорично отрича, че изобщо се е подлагала на такива.