Адриана Тюркмен събира пари за бездомни кучета

Ученици от Американския колеж в София организираха благотворително ревю

Мода
13:24 - 22 Април 2019
3446
Адриана Тюркмен събира пари за бездомни кучета

Ученици от Американския колеж в София организираха благотворително ревю в полза на организацията за бездомни кучета Stray Angels. Тя е основана през 2016 година и в нея работи малка група от хора, която прибира бездомни кучета, осигурява им медицинска грижа и се опитва да им намери стопани и дом.

В ревюто, което се проведе на 20 април в столичен клуб в центъра на столицата, бяха представени новите колекции на едни от най-добрите и луксозни магазини и брандове за детска и дамска мода. По подиума се разходиха както малки деца и приятели на организаторите, така и професионални модели и манекени, като Мартина Бързанова, Адриана Тюркмен, близначките Анабел и Анджелика Ингълс и др.

Анабел Ингълс

В програмата взе участие и набиращата все по-голяма популярност млада певица Изабела Алексиева – Izzy. Красива, талантлива и само на 19 години, тя е кадър на вокална група „Бон-бон“, ученичка в последен курс на музикалното училище и вече е избрала университет в централен Лондон – BIMM, където се е записала в специалност „Популярна музика“ и ще изучава съвременни стилове като джаз, R&B, поп, както и композиране. Пред публиката в клуба Izzy представи дебютната си авторска песен – баладата “No One“, на която сама е написала музиката и текста.

Изабела Алексиева – Izzy

Всички участници, както и домакинът на събитието, се включиха абсолютно безвъзмездно. В края на ревюто имаше и търг на различни вещи – бижута, картини, електронни цигари, предоставени от спонсори. Общата сума, събрана от търга и от продажбата на билети, е малко над 9000 лв.