Адвокат към здравния министър: Нещастник, умираме без лекарства!

Превърнаха ни в гугутки, които всеки месец да треперим дали ще успеем да си намерим животоспасяващите илячи

Общество
15:30 - 14 Януари 2023
9257
Адвокат към здравния министър: Нещастник, умираме без лекарства!

Председателят на адвокатската колегия в Пловдив Стефан Левашки изригна в социалните мрежи по темата с острия недостиг на животоспасяващи лекарства в аптеките. Юристът поиска оставката на здравния министър Асен Меджидиев и целия кабинет на Гълъб Донев.

Ето какво написа Левашки:

За съжаление страдам от няколко хронични и автоимунни заболявания, за които пия различни лекарства, къде по Здравна каса, къде сам си ги купувам. Днес поредното от тях е изчезнало в аптечната мрежа, та по този повод погледнах кой нещастник е министър на здравеопазването, оказа се някой си Асен Меджидиев.
 
Всъщност, той не е нещастник, а пълен наглец, нещастници сме ние хронично болните хора, които откакто е на власт това служебно правителство на Гълъб Донев ни превърнаха в гугутки, които всеки месец да треперим дали ще успеем да си намерим животоспасяващите илячи или ще лягаме да умираме. Това е геноцид спрямо една голяма група хора, на който края му не се вижда, незабавно този министър следва да си подаде оставката, защото това е проблем, който се задълбочава с всеки изминал ден и с който той е безпомощен да се справи. Хайде мен кучета ме яли, карам 58 година, но има малки дечица, млади хора. Засрамете се, хрантутници недни.