Адвокатът на Кичо Добрев за скандала: Истината е изопачена

Близкият до ЦСКА юрист Руди Василев ще брани футболния шеф в скандала с пребитите младежи

У нас
18:19 - 08 Април 2019
2247
Адвокатът на Кичо Добрев за скандала: Истината е изопачена

Известният в спортните среди адвокат Радостин Василев ще брани футболния шеф Кристиян Добрев пред властите след обвиненията за побой. По-рано днес директорът на Септември София бе замесен в инцидент по време на футболен мач от аматьорската лига. Двама младежи твърдят, че са били пребити от Добрев и още негови съотборници. Едно от момчетата е със счупен нос. Според юриста реалните събития са изопачени и ситуацията по-различна от изведената в медиите.

Руди Василев дълги години работи като юрисконсулт във футболния ЦСКА

"Във връзка с излъчен репортаж в сутрешния блок на "Нова телевизия" относно инцидент на футболна среща от аматьорска лига и твърдения от няколко лица за побой на младеж, с участието на Кристиян Добрев, в качеството ми на негов адвокат ви информирам, че действителните събития по време на споменатата футболна среща сериозно се различават от предоставената пред медията версия. В следващите дни ще ви информираме за позицията на Кристиян Добрев относно инцидента и ще предприемем необходимите действия пред компетентните органи", обяви Радостин Василев, който дълги години бе юрисконсулт в ЦСКА и защитава футболисти при спорни казуси.

Очаква се Добрев да проговори за обвиненията в сутрешния блок на Нова ТВ в сряда, възползвайки се от правото си на отговор.