Адвокатът на Йомови: Простреляните са провокатори, държали са се за пистолетите!

Общество
19:41 - 18 Май 2022
4853
Адвокатът на Йомови: Простреляните са провокатори, държали са се за пистолетите!

Адвокатът на семейството на звездата на ЦСКА Георги Йомов - Емил Милев, внесе яснота около кървавия екшън от понеделник вечер, в който бащата и братът на футболиста участваха в престрелка пред бензиностанция на Околовръстното шосе в столицата, при която бяха ранени двама души.

Юристът подчерта, че бащата на Йомов - Цецко, срещу когото бяха повдигнати обвинения за заплаха за убийство, е бил провокиран, за да започне стрелбата.

"Вербалният конфликт е предизвикан от двамата охранители. С внушителен външен вид, също въоръжени. Пистолетите им стояха на кръстовете и постоянно ги пипаха. В такава ситуация е нормално да се защитиш", заяви адвокатът пред бТВ.

Самият Йомов също говори и потвърди първоначалната си теза, че няма нищо общо с конфликта и не знае как се е стигнало до неприятните сцени.

"Нямам нищо общо с цялата тази работа. Проблемът тръгна от там, че автомобилът ми беше там. Беше в брат ми. Не съм бил там. Нямам общо със случилото се.  Имало е разправия, скандал, стигнало се е до неприятни действия, но не знам какво е довело до това", заяви играчът на ЦСКА.