Агентът на Джошуа притиска Кобрата

Импресариото на британеца потвърди, че основните разногласия са за мястото на провеждане на суперсблъсъка

Топ
19:28 - 26 Януари 2020
2754
Агентът на Джошуа притиска Кобрата

Мениджърът на Антъни Джошуа Еди Хърн притиска българина Кубрат Пулев с детайлите по организацията на планирания мач за световната титла в тежка категория на професионалния бокс.

Хърн намекна, че ако Кобрата и екипът му не се съгласят с условията на Джошуа, двубой може и да няма. Импресариото на британеца потвърди, че основните разногласия са за мястото на провеждане на суперсблъсъка.

Според Еди Хърн Кубрат Пулев иска да спечели възможно най-много пари и затова предпочита дестинации като Истанбул, Саудитска Арабия, Конго и Нигерия. Агентът обаче бе категоричен, че предимство при избора има настоящият световен шампион.

"Кубрат Пулев е на предна позиция. Антъни иска мачът да бъде на Острова. Време е да се завърне у дома. Лошата новина е, че Кубрат Пулев иска възможно най-много пари. Той иска да се бие там, където ще прибере най-много пари. Всичко е възможно, но сме далеч от идеалния вариант, особено в боксовите игри", заяви Хърн и добави:

"За нас най-правилно е да се върнем в Лондон и това е нещото, което искаме. Джошуа най-вероятно ще оваканти титлата, ако мачът не е там. Имаме варианти за 23 и 30 май или 6 юни."