Акрапович: Ще се насладим на мача с Тотнъм

Спорт
14:48 - 31 Август 2020
1595
Акрапович: Ще се насладим на мача с Тотнъм

"Радвам се, защото колко отбори имат такъв шанс голям клуб да дойде в Пловдив. Ние ще го направим, ще се насладим на този мач", заяви наставникът на Локомотив Пд - Бруно Акрапович след днешния жребий.

"Както казах, отборът трябва да се радва, клубът трябва да се радва, България трябва да се радва. Сега не можем да си представим какво значи това за футбола. Много скоро ще видим какво значение има когато имаш среща с такъв силен отбор с голям бюджет. Ще си търсим шанса да минем в следващия кръг макар че ще е много трудно. Футболът е футбол и винаги може да има изненади. Така и ние ще търсим нашата изненада.

Ако очаквате да кажа, че имаме 50/50 шанс, сте в голяма заблуда. Ние се наслаждаваме на този жребий. Много работихме да стигнем до този момент. Ще е трудно да направим повече от миналата година. По-добре е за Локо да падне от Тотнъм, отколкото да загуби от Санта Колома или някой от малките", каза още босненецът.

"Казах, че искам Тотнъм, защото е силен отбор. Искам да се мерим със силните. Да покажем самочувствие, да не се плашим от никой. И ние тренираме футбол и ние играем футбол. Да ти се падне такъв противник – аз се радвам много, много съм щастлив", призна Акрапович.