Актрисата Зендая се появи в рокля с паяжини

Стил
23:45 - 14 Декември 2021
9917
Актрисата Зендая се появи в рокля с паяжини

Актрисата Зендая събра погледите на премиера. Тя се появи в рокля с паяжини на представянето на новия „Спайдърмен: Далеч от дома”.

Зендая дойде заедно заедно с Том Холанд, който изпълнява и главната роля в комиксовия екшън. Към тях се присъединиха и другите актьори от успешната филмова поредица за Човека-паяк: Бенедикт Къмбърбач, Джейми Фокс, Мариса Томей и Джаред Лето.

Но младата актриса и певица Зендая се оказа звездата на червения килим, облечена в роклята си с паяжини от новата колекция на „Валентино”. Зендая достигна до голяма световна известност след участието си в първата част на филма Дюн”.

През юни 2019 г. тя започва да участва в драматичния сериал на HBO "Еуфория", адаптация на едноименния израелски сериал. Тя играе главната роля на Рю, 17 годишно момиче, което лъже и се бори със зависимостта си от наркотици. Сериалът получи много положителни отзиви и беше подновен за втори сезон, който се снима към 2021 г. 

На 72-рите годишни награди "Еми" проведени през септември 2020г. тя спечели наградата за най-добра актриса в драматичен сериал и по този начин става най-младият носител на приза.

Превод от "Ню Йорк пост".