Актьор от "Под прикритие" е бил ударен от млад шофьор в София

Според Михаил Милчев младежът, който го е блъснал, си е тръгнал "ухилен" от местопроизшествието

Крими
11:00 - 17 Август 2023
3965
Актьор от "Под прикритие" е бил ударен от млад шофьор в София

Актьорът Михаил Милчев, който изпълни ролята на полицая от ДАНС Богдан Бенишев в сериала "Под прикритие", е претърпял катастрофа в София на 13 август. Докато е шофирал автомобила си, той е бил блъснат странично от BMW, което е било без спирачен път. За инцидента съобщи самият актьор в своя Facebook профил.

"Днес, 13.08 в 14.08ч. се прибирах от кастинг с колата. Карах по Дондуков в посока моста Чавдар. Малко преди да се изкача на моста, преди светофара, от дясно изскочи от пряка автомобил BMW и ме удари в предната дясна врата. Опитах да го избегна, но въпреки това ударът беше силен - задействаха се страничните въздушни възглавници и счупиха тавана. Колата, която ме удари нямаше спирачен път.", започва разказа си Милчев, който е възмутен не толкова от самото ПТП, а по-скоро от реакцията на КАТ. Ето какво пише по този повод актьорът: "Младежът (род. 1996г.) изобщо не се беше съобразил със знака за пресичане на път с предимство. Обадихме се на КАТ. Те попитаха има ли пострадали. Ние казахме, че няма, а те отговориха, че в такъв случай няма да дойдат. Да си попълним двустранния протокол за ПТП-то и да се обърнем за щетите към застрахователите. Попитах, не трябва ли да дойдат и да съставят акт на виновния водач за грубото нарушение. Отговориха ми - НЯМАМЕ ТАКАВА ПРАКТИКА!".

Според Милчев младежът, който го е ударил, си е тръгнал "ухилен" от местопроизшествието, тъй като имал каско, което да покрие щетите. Автомобилът на актьора обаче няма автокаско и това ще му създаде допълнителни проблеми.