Актьорът Пламен Манасиев пипна COVID-19

Звездата от "Под прикритие" е на домашно лечение

Култура
13:32 - 07 Август 2020
1375
Актьорът Пламен Манасиев пипна COVID-19

Актьорът Пламен Манасиев е пипнал COVID-19 и е на домашно лечение, обяви самият той в социалните мрежи.

„Скъпи приятели, със съжаление трябва да съобщя, че тестът ми за коронавирус се оказа положителен. Направих го веднага след първите симптоми, така че не би трябвало давността да е на повече от 3 дни, но тези, които са имали контакт с мен през това време, нека бъдат внимателни! Съжалявам за причиненото безпокойство и проблеми!“, написа в профила си в социалната мрежа Фейсбук актьорът от Театър „София“ и звезда от хитовия сериал „Под прикритие“.

За щастие засега не се налага Пламен Манасиев да лежи в болница. В момента той се намира в родния си дом в Бургас при майка си и сестра си, но се е изолирал в отделна стая.

„Температурата ми играе, на моменти ме втриса, отпаднал съм. Чувствам се като със силна настинка, но се надявам скоро да се оправя“, обясни 56-годишният Манасиев пред в. "Монитор". Той каза още, че няма подозрение откъде може да се е заразил с коварния вирус, но като активно играещ актьор е имал контакти с много хора.

От театър „София“ уточниха, че последното представление с участието на Пламен Манасиев – комедията на Дарио Фо „Няма да платим! Няма да платим!“ под режисурата на Теди Москов, е било на 31 юли и поводи за тревога няма. Колегите му са уведомени и всеки, който се опасява от зараза, може да си направи тест.

В коментарите под поста на Пламен във Фейсбук вече има над 330 коментара, с които приятели артисти и почитатели го подкрепят и му пожелават скорошно оздравяване. Някои отбелязват, че само артист би могъл да „нареди“ така нещата – да се разболее след като е свършил театралният сезон, за да не пречи на творческия процес, отбелязва "Монитор".