Актьори рожденици черпят зрителите в Сатирата

Театърът предлага на публиката "Пакет за отличници" и карта "Театроман"

Култура
13:14 - 07 Септември 2020
1745
Актьори рожденици черпят зрителите в Сатирата

Тази есен Сатиричният театър подарява на своите любими зрители пълна кошница с приятни изненади.

Първата е "Пакет за отличници". Предложение от шест заглавия в репертоара на театъра, избирате минимум три, като цената на един билет е на стойност 12 лв. Предложените заглавия за тази промоция ще са качени на официалния сайт на театъра – www.satirata.bg и в сайта за промоции www.satirata.net .Те ще се обновяват всеки месец, като промоцията ще бъде обявена и на касата на театъра. Тази промоция важи само за билети, закупени в касата на театъра.

Втората изненада се нарича "Рожденикът черпи". Всеки месец актьор от трупата на Сатиричния театър, който има рожден ден и играе в дадено представление, ще направи изненада на зрителя, като го почерпи с отстъпка до 50% от цената на билета. Тази информация ще бъде качена на официалния сайт на театъра и ще се обновява всеки месец. И тази промоция важи само за билети, закупени в касата на театъра.

При покупка на карта „Театроман" пък зрителят има възможност да получава отстъпки до 50% за всяко представление от репертоара на Сатиричния театър. Картата важи 12 месеца след първата активация. Всеки зрител, закупил картата, има възможност да получи и покани за предстоящи премиери от репертоара на театъра.