Акула разкъса младоженка на Бахамите

САЩ
14:24 - 08 Декември 2023
4057
Акула разкъса младоженка на Бахамите

Лорън Ериксон ван Варт на 44 години от Бостън, Масачузетс е била убита от акула по време на каране на падълборд на Бахамите. Само ден преди ужасната трагедия Лорън е сключила брак с любимия си мъж, пише LBC.

За ужасната трагедия се разбира, когато спасители от хотелски комплекс на Бахамите забелязват жената във водата и разбират, че е нападната от акула. След като я извличат на брега, заедно с нейния съпруг, спасителите ѝ оказват първа помощ. Те обаче бързо осъзнават, че атаката на акулата е била изключително жестока и е наранила фатално торса и горните крайници. Състоянието ѝ е било така сериозно, че не е можело да се направи нищо, за да може жената да бъде спасена.

По данни на местната полиция Лорън се е омъжила в неделя, 3 декември, а на следващия ден е била атакувана от акулата, докато е карала падълборд заедно със съпруга си. Той е станал пряк свидетел на атаката. Смята се, че жертвата е починала още във водата.

Знае се, че близо до бреговете на Бахамите има тигрови и бичи акули, но засега не е установено какъв точно вид акула е нападнал и убил Лорън ван Варт.