АЛ РАДЕВ ИЛИ РУМЕН БЪНДИ? Ретро фото на (п)Резидента взриви мрежата

Държавният глава здраво се е гепил за чатала на фотоса точно по подобие на героя - фаворит на поколения ТВ зрители

Политика
20:56 - 26 Юли 2023
13328
АЛ РАДЕВ ИЛИ РУМЕН БЪНДИ? Ретро фото на (п)Резидента взриви мрежата

Купонджийска снимка на президента Румен Радев и съпругата му Деси отпреди няколко години внезапно се превърна в абсолютен хит в социалните мрежи. Причината е поразителната прилика между "миротвореца" и Ал Бънди - неповторимия герой на комедийния сериал "Женени с деца".

Радев здраво се е гепил за чатала на фотоса точно по подобие на героя - фаворит на поколения ТВ зрители. Като добавим и безвкусната риза и плешивото теме, двамата трудно могат да бъдат различени. Е, скромната Деси не прилича особено на шармантната Пеги Бънди, но има подобна едра и кокалеста фигура.

Снимката е правена на алкохолно парти в родния град на президентшата - Бургас. Според зевзеците в интернет патриотът Радев трябва да се насочи към някоя съветска поредица, за да запази своя неутрален имидж, вместо така да се поамериканчва.

Други пък сравняват щерката на Радев - Даринка, с екранната дъщеря на Ал Бънди - Кели. Изиграна от Кристина Апългейт, тя е типичната красива и безмозъчна тийнейджърка, мечтаеща за слава в киното и модния подиум. Дали има място за паралели - преценяйте си сами.