Алекс Петканова в секси екипче за Хелоуин

Общество
13:10 - 30 Октомври 2020
7578
Алекс Петканова в секси екипче за Хелоуин

Красивата моделка Алекс Петканова даде съвет на последователите си в инстаграм как да се маскират за Хелоуин. Тя показа лесен начин, с който да се премените за страшния празник.

"Познахте ли ме????????? Това е моето предложение за преобразяване на Halloween???? за тези, които не държат да бъдат непременно страшни и зловещи чудовища!????????????‍♀️???? п.с. сериозно обмислям да си направя косата в такъв цвят ???? ха-ха", написа сексапилната съпруга на Дани Петканов.

Визията на Петканова изглежда вдъхновена частично от 60-те години, но има и доста препратки към 80-те, поне по отношение на облеклото. Гримът е дело на Евгения Джаферович.
 
Междувременно Петканова споделя и други снимки, които са много секси и предизвикателни. Красавицата качва често кадри, на които е по бански или секси бельо, което подчертава перфектните форми, които Петканова има. Тя е известна и с това, че обожава спорта и здравословния начин на живот, което си личи от физиката ѝ. Феновете пък винаги я заливат със суперлативи, а някои от представителите на силния пол си позволиха да отправят сексуални намеци към младата майка.