Алекс Сърчаджиева поиска стола на Вежди (ВИДЕО)

Актрисата не е в час с политиката, не знае, че имаме шеф на НС

Шоу
10:35 - 24 Октомври 2022
10257
Алекс Сърчаджиева поиска стола на Вежди (ВИДЕО)

Александра Сърчаджиева не е много в час с политиката, след като се самопредложи да стане председател на Народното събрание, мислейки, че постът на Вежди Рашидов все още е вакантен.

С клип във фейсбук Алекс каза следното:

"Здравейте, аз се казвам Александра Сърчаджиева и много бих искала да се предложа да стана председател на Народното събрание, защото от сряда гледам тези клети хора, които не могат да намерят кой е най-подходящият, най-достойният човек за тази длъжност.

Истината е, че аз смятам, че това съм аз. Жена на средна възраст, средно интелигентна, завършила висше образование, с някакви такива артистични наклонности.

Смятам, че тези артистични наклонности са много добри за този пост. Необвързана партийно, можеща да говори пред хора и пред камера, знае как да взима и да дава думата. Така че, моля ви, изберете ме! Аз много искам да съм председател на Народното събрание и няма да се откажа от никакви блага.

Ще си ходя с охраната, ще живея там, където ми наредите да живея. Също така знам, че това е най-големият театър в България, с най-високите заплати, така че, моля ви, изберете ме за председател на Народното събрание и нека всички тези мъки свършват сега!".

Актрисата очевидно не е наясно, че вече си имаме шеф на парламента в лицето на депутата от ГЕРБ Вежди Рашидов.