Алекс Сърчаджиева с моноспектакъл-изповед на "София моно"

Театралният фестивал събира Виктор Калев, Сашо Кадиев, Катето Евро, Аня Пенчева, Мариан Бачев и Камен Донев в парка на Военна академия

Култура
11:55 - 27 Май 2021
2390
Алекс Сърчаджиева с моноспектакъл-изповед на "София моно"

Любимият театрален фестивал на софиянци - "София моно" се завръща по-свеж отвсякога - със страхотни моноспектакли и с цели три премиерни заглавия в програмата на единадесето му издание.

В уютния парк на "Военна Академия" в София, на открито, зрителите ще се срещнат с прекрасни, талантливи и любими актьори, сред които Алекс Сърчаджиева, Камен Донев, Виктор Калев, Ненчо Илчев, Димитър Живков, Николай Урумов, Александър Дойнов, Александър Кадиев, Катето Евро, Фахрадин Фахрадинов, Аня Пенчева, Мариан Бачев, Тончо Токмакчиев, Кирил Ефремов, Яна Огнянова и други в едни от най-добрите спектакли от театралния афиш.

Eдинадесетото издание на "София моно" ще посрещне ценителите на театралното изкуство в едно от най-прекрасните, романтични и магични места на открито, на които може да се случва театър. В парка на "Военна академия Г.С.Раковски" ще бъдат спазени всички законови мерки и препоръки във връзка с превенцията и борбата срещу COVID-19, както и процентното ограничение на допустимия брой зрители на спектаклите.

В дните на фестивала, пред входа на Военна академия откъм бул. “Евлоги и Христо Георгиеви”, където е и входът към театралната сцена, ще има мобилна Билетна каса, която ще отваря един час преди спектакъл. Фестивалът е част от Календара на културните събития на Столична община за 2021 г.

Билетите за спектаклите в програмата на "София моно 2021" се пускат в продажба ексклузивно в мрежата на Ticketportal.bg, а цената им е от 10 до 50 лв. според датата и мястото. Могат да се закупят също от бензиностанции ОМВ, книжарници Booktrading, Office1Superstore.

Ето и програмата на "София моно 2021":