Алекса напусна "Ара"

Блондинката идва с нов имидж и различно излъчване

През ключалката
15:33 - 06 Ноември 2019
4734
Алекса напусна "Ара"

Фолк певицата Алексса започва самостоятелна кариера. Блондинката е напуснала "Ара" и вече се подвизава с нов артистичен псевдоним, с който ще представи новата си песен.

Клипът към парчето ще се завърти в ефира на „Планета“. Алкесса идва с нов имидж и различно излъчване – провокативното, характерно за нея досега, вече фон на Барби – инстаграмската визия на певицата в клипа към песента. Видеото е заснето на няколко локации, като е използван дори дрон, който е би нужен за кадрите, направени на магистрала край столицата.

Идеята за песента се ражда още през лятото, когато започват и първите стъпки по записването й и създаването на клипа. Тя е в стила на модерния фолк с дискотечен ритъм и етно елементи. Заснемането на видеото е било в няколко етапа от по няколко дни, а един от снимачните дни е продължил повече от 24 часа.

„Въпреки часовете, прекарани пред камерата, не чувствах умора – бях заредена с толкова адреналин, че чак след края на снимките осъзнах колко време бяхме работили. Тази песен е важна за мен и дадох наистина много за нейната реализация.“, споделя изпълнителката.

„Краен срок“ ще се завърти и по радиостанциите в края на седмицата.