Алена пред Lupa.bg: Спокойно! Петък 13-и е ден като ден!

Може да е фатален само за онези, които се тресат от глупав суеверен страх, предупреждава астролог №1

Топ
01:42 - 13 Септември 2019
11631
Алена пред Lupa.bg: Спокойно! Петък 13-и е ден като ден!

Петък, 13-и изобщо не е лош ден, както се смята от десетилетия, отсече пред Lupa.bg топастроложката Алена. Според видната номероложка върху датата съществува стигма, която е трудно да бъде преодоляна. А според нея това си е просто ден като ден и в никакъв случай не бива да се настройваме, че точно днес ще ни се случи нещо непременно лошо.

"Вие сте поредната медиа, която ме търси с въпрос лоша ли е тази дата. Не, не е!За песимистите 13-и петък е страшно и опасно явление, от което се защитават с всякакви суеверно наивни предпазни средства. За тези, които това е просто ден като всички останали в календара, ако знаят какво правят - успяват. Не знаят ли, провалът вече е сигурен. Трябва да се знае, че зад числото 13 не се крие нищо зловещо, нищо кошмарно, което да ни заплашва", убедена е Алена.

Тя добавя, че числото 13 даже носи успех на родените под знака на Скорпион. За тях днешния ден ще е повече от ползотворен. А на "фаталната" дата може да се изпатят само онези, които имат страхове и предразсъдъци и по този начин сами да си навлекат негативна карма. Така че, запомнете - днес изобщо не се страхувайте!