Алена за изборите: Контрера е най-подходящ, но няма шанс, Хекимян печели, но не става

Стартът на кампанията е в ден на прибързано ново начало. Изборният ден е изисква подчинение

Политика
13:41 - 01 Октомври 2023
11098
Алена за изборите: Контрера е най-подходящ, но няма шанс, Хекимян печели, но не става

Най-важното за тези местни избори е да знаем, че те ще бъдат манипулирани според предварителните договорки между участниците във вредната за България сглобка. Избирателите могат да гласуват както искат, но машините ще преразпределят гласовете по целесъобразност, тъй че поне София да остане за ПП, а като бонус и Пловдив, Варна, Ловеч, и кой знае още колко други поселения. Това посочва в астрологичната си прогноза за местните избори на 29 октомври астрологът Светлана Тилкова – Алена, цитирана от „Труд news”.

„Кампанията започва в ден на емоции не само като вибрация на годината, а и за народа, и за България. Разумът ще е потиснат и не изключвам да се превърне в безразличие.

Изборният ден орисва и народа и България на глобално и локално подчинение, но и на странна прибързаност, влияеща преди всичко на кандидат-кметовете“, казва тя. 

София

Антон Хекимян, 22 май 1984 г., ГЕРБ-СДС

Възможно е да е пръв, но няма нужните качества

Роден в Близнаци със силно развито дар слово, но често напудрено с его. Нерядко с потока от думи, които излива връз събеседника си, прикрива незнанието или нежеланието си за ясен и честен отговор. Не обича рутината и строго установения ред. Заради вибрацията в деня му на раждане и Съдбовният му път носители на кармична разплата и трудности, в настоящия живот има нелеката мисия да се научи да се бори сам с всичките изпитания по пътя си.

Нужна му е много воля, която често превръща в инат и сам се проваля. Непредпазлив е заради прекалената си доверчивост, самовлюбеност, а в някои случаи и поради прекалено набъбналото си чувство за собствена непогрешимост, разминаващо се с действителността. Обичайно вижда опасността, когато пътят за спасение вече е подминат.

Регистрацията му за кметската надпревара е в негова лична година на кариерен възход, в месец на анализ и в ден на глобални промени. Дали ще са негативни или позитивни, зависи от прецизността на анализа да приеме или откаже предложението. Стартът на кампанията изисква от него осъзнатост за възможностите и финала. Житейският му период  е носител на материални стремежи. Изборния ден  го презарежда с прибързаност.

Извод: Кметският стол е подходящ по размер за егото му, но е несъизмеримо голям спрямо качествата, заложени в звездната му карта. Възможно е да спечели избора за кмет, като подсказан избор на Борисов, удобен и на ПП, което не означава добър кмет за София. Възможно е да се окаже бушон, отреден да изгори, за да се дари управлението на столицата на ПП.

Васил Терзиев, 9 юни 1978 г., ППДБ

Получи ли победата, няма да е само заради избирателите си

Роден в Близнаци, импулсивен, непредвидим в думите и действията си. Има потенциал да е добър в професионалното си поприще, стига да не се налага да поема големи отговорности. Има ли такива, гледа да ги прехвърли някому. С труден Съдбовен път, който ще удвоява и утроява трудностите в работата му като кмет, ако победата е отредена за него, и може да се превърне в причина сам да иска се откаже преди края на мандата. Съчетанието от денят му на раждане, Съдбовният път и зодиакалния знак го зареждат с енергичност и свръхемоционалност, на моменти до агресия.

Успехът ще го съпровожда, ако е постоянен в избраното професионално поприще, не се отклонява от него, не действа импулсивно. Отклони ли се от очертанията на избрания път, ще му се стовари поредната бариера, която може да остане тайна за обществото, а точно такова отклонение е изборът му да се включи в надпреварата за кметския стол на София.

Регистрацията му за кмет е в година трудности, в месец, удвояващ трудности и в ден на подчинение на Съдбата. Настоящият му период е носител отново на трудности. Утроените трудности не му дават шанс по естествен път, без помощ от изборните машини, да привлече най-много гласове.

Началото на кампанията му е в ден на желание за стабилизация, но заради утроените трудности, ще стабилизира негативите. Изборния ден е в негов   ден на кариерни стремежи.

Извод: Малшанс са тези негативи, но разкриват, че получи ли победата, няма да е само заради предпочелите го избиратели. Независимо, че вече се изживява като победител, и с право, защото Борисов още от лятото на 2020 г се отказа от София, но ще е кмет, който с нищо няма да бъде запомнен.

Вили Лилков, 6 април 1955 г. , Коалиция „Синя София“

Ако спечели, трудно ще овладее желанието да властва

Роден е в Овен, трудно организира живота си и не винаги преценява правилно действията си. Винаги има ясно мнение и не обича да се вслушва в съвети. Вибрацията в деня му на раждане покрива напълно стремежите на Овена. Какво по-хубаво от това да може да властва и с думи, и с действия. Дори и да са необходими малко агресия и грубост, те са му простени.

Всеки попаднал в неговата магнетична орбита със сигурност ще се завърти онемял и хипнотизиран. Няма значение, ако някой от обсебените от неговия магнетизъм му счупи рогата. Той пак няма да загуби своя чар, макар и с малко допълнително разкрасяване.

Заради деня му на раждане и Съдбовния му път непрекъснато търси нови приятелства, като за съжаление позволява да бъде изцяло обсебен като внушеното му мнение възприема като свое решение.

Сега е в житейски период на стабилност. Личната му година  е на материални мечтания.

Стартът на кампанията е в ден на ново, но прибързано начало. Изборният ден е за него на съдбовно подчинение, което може да му осигури значим резултат, но и да го лиши от гласове. 

Извод: Не е готов да управлява София. На теория, ако спечели изборите ще бъде в трудната позиция да овладява желанието си да властва, но й да не допуска обсебване и проява на щедрост, която му носи вреда, а и за града също.

Ваня Григорова, 12 септември 1978 г., БСП, „Левицата“

Не е орисана за поста, използват я за трамплин

Както е казал народът – не се води, но се кара, винаги готова да си каже аргументираното мнение, дори в области, в които е невежа. Родена в Дева – най-силната й страна е да критикува. Трудно работи в екип и създава напрежение заради убеждението си, дори и да не го изрича с думи, че тя по-добре от всички знае как стоят нещата и как правилно да подреди фигурите на шахматната дъска.

Толкова е убедена в своите възможности, че заради денят си на раждане неусетно ще се обгради с ласкатели, които  ще и величаят егото, но ще я провалят като градивен кмет на столицата.

Винаги е готова да помогне, да действа, защото си въобразява, че по този начин слага ред в хаоса сътворен от околните. Често забравя всякаква предпазливост и стига до непредвидими крайности в действията си. Денят й на раждане е носител на общителност, но по-често около нея не са хора, които я подкрепят, а използвачи. Съдбовният й път помага да осъзнава грешките си. Не се колебае да приключва отношения, но си печели неприятели.

В момента е в период на трудности. Личната година е на ново начало, но и на вредна прибързаност, удвоена заради Съдбовния ѝ път. Стартът на кампанията е ден на неподходяща среда.

Изборният ден е на трудности, породени от странични фактори.

Извод: Не е орисана да седне на кметския стол. Ако теоретично допуснем, че се случи, с много говорене и малко работа ще е безполезна като кмет. Провалът й ще е неизбежен. Целта на тези, които я номинират, е да я използват като трамплин за постигане на свои цели.

Деян Николов, 1 януари 1990 г., „Възраждане“

Заеме ли кметски стол, неизбежно екипът му ще го саботира

Роден в Козирог, с огромното самочувствие, че може да е кандидат на кмет на София само на 33 години, за което присъщият му интелект няма да му помогне. Заеме ли властова позиция ще мачка, ще унижава, дори съгласните с него и ще си печели врагове. Не му помага и факта винаги да е там, където трябва да бъде, винаги навреме и с полезна за себе си цел. Работата не го плаши. Умее да се представи в благоприятна светлина пред полезните нему хора.

Има самочувствие на покорител и е убеден, че е над всички и всичко. Ако не е признат за водач там, където работи, просто спира работа – типично за неговия огромен инат, за да накарат другите да осъзнаят колко е неоценим и незаменим. Денят му на раждане е носител на ново начало, на инат и целеустременост, а Съдбовният му път допълва тези характеристики с общителност, но, уви с неподходящи хора, които в неочакван момент ще го предадат.

Настоящият му период изисква от него търпение и подчинение на Съдбата, нещо с което не е съгласен и в думи и дела прави наопаки. Личната му година на емоции, които не може да овладява и управлява, възпрепятства значимото му представяне на изборите. 

Стартът на кампанията е в ден на подчинение за него, в пълно противоречие с денят му на раждане. Изборният ден го орисва да общува, но все с предатели, които обещават, но няма да го подкрепят.

Извод: Денят му на раждане го е дарил с качества, повечето позитивни, но съвсем неподходящи за кмет, който е длъжен да работи в екип, а екипът му да го подкрепя. Заеме ли кметски стол, все едно къде, неизбежно екипът му ще започне да го саботира и развитието спира.

Ивайло Вълчев, 9 януари 1972 г., ИТН

Заради съдбовния му път категорично е неподходящ

Роден е в Козирог, амбициран да достигне връх в кариерата си, но изискването на Съдбата е да е умерен, тактичен и предпазлив.    И да се старае, все го влече да надскача себе си. Нищо лошо, ако има и съответните скрити качества, но що се отнася да кметската надпревара такива по-скоро липсват.

Разпилява се заради емоцията, заложена в деня му на раждане, която му пречи да прецени точно къде е необходимо да насочи усилията си, за да бъде полезен, в случая на обществото. Емоционалното му заслепение подлежи на положителна промяна, ако най-напред поработи над себе си. Стигне ли до отговор на логичния въпрос дали посоката е правилната, ще се справи и в най-непредвидимите ситуации.

Настоящият житейски период му налага подчинение и невъзможността да наложи своите правила. Думите му трудно ще бъдат разбирани. Личната му година е на материални стремежи. Стартът на кампанията е в негов личен ден на прибързаност в желанието си да постави ново начало. Изборният ден е на подчинение, което в противоречие на деня на началото на кампанията му отрежда скромен резултат.

Извод: Заради съдбовният му път категорично е неподходящ за кмет на София, а и на малък град. Случи ли се да стане кмет, ще пати от липса на доверие сред служителите на общината, дори и ако смени изцяло състава ѝ.

Карлос Контрера, 12 май 1987 г., ВМРО

Безусловно подходящ, но шансът му не е голям

Роден е в Телец. Упорит, общителен, основава действията и убежденията си преди всичко на личния си опит и на несгодите, които надмогва. Не обича необмислените постъпки, мисли преди да действа. Никога не се отказва от започнатото. Дори и ако се налага да върви бавно към целта, продължава пътя си.

Не може да се каже, че изгаря от желание да се обвързва с разнообразие от познанства, характерно за датата му на раждане. Способен е да се товари с много работа и се труди до изнемога. Не бива да допуска да бъде използван от околните като трамплин за постигане на чужди успехи, само защото не вижда и не осъзнават лицемерието у другите. За това способства и общителният му ден на раждане и съдбовният му път на стабилизация.

Сега е в период на ново начало. Личната му година е носител на стабилност и хармония, стига да успее сам да я постигне в себе си и в обкръжението си. Стартът на кампанията е в ден на материални стремежи. Изборният ден на емоции, които може да създадат проблем при избора му.

Извод: Човек, безусловно подходящ за кмет, включително и на столицата. Жалко, че шансът не му е голям. Нека опита, ще събере опит, ще открие нови използвачи около себе си, както и вредители маскирани като приятели. 

Радостин Василев, 1 януари 1985 г., независим, инициативен комитет

Обречена битка, но ще си поласкае егото

Роден е в Козирог на инатлива и амбициозна вибрация, подкрепена и от вибрацията в деня му на раждане. Импулсивен, прибързан, инатлив, за разлика от другите двама кандидати родени знака, той проявява и желание да анализира, да осъзнава и отваря очите на хората за истини, които им убягват. Тази негова положителна черта, е напълно смачкана от нарцистичното му самосъзнанието си за величавост, което е причина да унижава и мачка всички, противоречащи на мнението му.

Гради своето духовно израстване през целия си живот - така е заложено в неговия Съдбовен път, но обичайно пречупва знанията си през призмата на напълно противоречащи на общоприетото норми на поведение. Готов е на всичко, за да постигне целите си, няма да се поколебае да използва непочтени методи, дори измама, за да се наложи.

Регистрацията му е в лична година на емоции, в месец на емоции и в ден на анализ и оценка дали да се впуска в кметската надпревара. Настоящият му житейски период го обрича да битува в неподходяща среда. Личната му година е носител на емоции, месецът му удвоява емоциите, разумът е потиснат. Изявено е желанието за работа в полза на хората, тъй както го разбира, но кметския стол на София е непостижим за него.

Стартът на кампанията изисква подчинение, на каквото няма да е склонен. Изборният ден е   на неподходяща среда. Обречена битка.

Извод: За кмет му липсват качества, но ще си поласкае егото, като впише в биографията си участие в кметската надпревара за София

Пловдив

Костадин Димитров, 5 юни 1975 г., ГЕРБ-СДС

Да внимава със съветите

Променливата дата може да донесе полза на кандидата, роден в Близнаци, особено ако не разчита на чудеса, защото късметът не му помага. Извор на идеи, но се ограничава само в избраната точно определена сфера. Заложен му е стремежът към промяна, но не е склонен да се разпилява. Да даде повече от себе си, е равносилно на обидата да бъде лишен от възможността да изживее емоцията на новото.

Съдбата му позволява да осъществи пълноценно своята същност, устремена към непрекъсната промяна, съгласно вибрацията в неговия ден на раждане, а Съдбовният му път помага да постигне желаната стабилност и хармония, които му носят полза.

Настоящият му период изисква да се подчини на Съдбата си, но не на мечтаната, а на заложената му от звездите. Личната му година е носител на емоции и неумение да ги овладява, както и на склонност към агресивни думи към опонентите.  Стартът на кампанията е  в ден на подчинение на Съдбата. Изборният му ден е на неподходящи съветници, да разчита само на трезвата си мисъл.

Извод: Да внимава какви съвети му дават, а също да не се подвежда по думите на ласкатели. Успехът в кметската надпревара е на негова страна, стига манипулациите с изборните машини да не решат друго.

Ивайло Старибратов, 29 октомври 1961 г., ППДБ

Спечели ли, ще бъде кмет на статуквото

Роден в Скорпион, успешен за себе си, но и враг на всеки, който му се противопоставя. Умел дипломат и тактик, знае кога да премълчава, но винаги извлича полза от своята дискретност. Когато хвали, то е следствие на реално притежавани качества и умения. Винаги казва истината.

Денят му на раждане го подтиква да работи върху характера си, като премахне слабостта и неувереността си и се научи да казва „НЕ“ на всеки, който се опитва да го използва. Орисан е да работи за някой друг, но без да губи своята индивидуалност. Съдбовният му път изисква такт, търпение и подчинение.

Сега е в житейски период на емоции и неспособност да ги овладява, независимо дали ги показва или умело прикрива. Личната му година е носител на ново начало.

Стартът на кампанията е в ден на подчинение. Изборният ден го орисва на трудности, породени от странични фактори.

Извод: Спечели ли, ще бъде кмет на статуквото, винаги в услуга на осигурителите му победата. Склонен е да помага, но в същото време е обсебен от хиляди страхове и избягва да нагазва в дълбоките води от човешки проблеми, а кметът е длъжен да го прави. Емоцията в периода му може да попречи и на кампанията и в изборния ден и на успеха му, стига изборните машини да не решат друго.

Ангел Георгиев, 8 април 1988 г., „Възраждане“

Съдбовните заложби не го подкрепят

Роден е в Овен, на дата на кармична разплата, която освен трудностите в живота, го орисва на материални мечти и стремежи. Дали трябва да ги очаква седнал на кметския стол? Склонен е към агресия и неподчинение, дори и когато е негова вреда. Денят му на раждане е причината да умее да прави пари, но и да облагодетелства другите.

Не умее да задържа за дълго парите си, но въпреки това те винаги се връщат отново при него. Съдбовният му път е причината основната цел в неговия живот е да раздава доброта и обич на хората, сред които живее. Перфектно изпълнява житейската си мисия.
Настоящият му период е носител на прибързаност и стремеж към ново начало удвоен и от личната му година. 

Стартът на кампанията е в ден на неподходяща среда, което не му носи позитиви. Изборният ден е на трудности, породени от странични фактори, а те възпрепятстват победата.

Извод: Съдбовните му заложби са положителни, но потиснати от неподходящите номерологични заложби на кампанията и изборният ден и не го подкрепят за кмет на Пловдив. 

Варна

Иван Портних, 18 ноември 1976 г., ГЕРБ-СДС

Трудна борба за поста

Роден в Скорпион, с незавидната роля да попива чуждите настроения и да усеща със силната си интуиция всички подводни течения. Денят му на раждане е носител на целеустременост, амбиция и инат, но и на голяма доза егоизъм, която е причина да очаква да бъде харесван и предпочитан от всекиго, а това е невъзможно.

Съдбовният му път помага за неговото кариерно израстване, дори и ако за някой не го заслужава. За жалост все още се рее в облаците на своите фантазии. Самообладанието е неговата привилегия. Оцелява, на каквито и удари да го подложи Съдбата.

Настоящият му житейски период е на кариерно, интелектуално и духовно израстване. Личната му година е носител на материални стремежи.

Стартът на кампанията е в ден на ново начало, въпреки че е насочил сили към вече познато поприще. Изборният ден е обвързан с неподходящо обкръжение.

Извод: След десет години кметуване ще му е трудно да се пребори отново за поста, веднъж заради избирателите, които успя да настрои срещу себе си в настоящия си мандат. Втори път заради предизвестената манипулация с подадените гласове.

Благомир Коцев, 22 март 1978 г., ППДБ

Шансът му е минимален, ако хората избират

Роден е в Овен на дата на кармична разплата, която от една страна товари животът му с трудности. От друга, го лишава от предпазливост и прозорливост и го превръща в човек, лесно податлив на влияние. Общо взето, умее да преодолява трудностите но... винаги чрез помощта на някого. От околните се иска да оценят труда му и всичко ще върви по мед и масло.

Има шанс да намери верния път чрез добре обмислени постъпки и да застане на вярното професионално място. Необходимо е да бъде по-уверен в собствените сили и възможности, защото невинаги до него ще има спасители, а точно когато няма кой да му подаде ръка, ще се окаже в най-дълбоката вода и ще потъне.

Съдбовният му път изисква да изживее по-голямата част от живота си в чужбина, за да избегне лични, професионални и здравословни проблеми с напредването на възрастта.

Сега е в период на емоции и агресия, дали е само вербална, хората около него знаят. Лична му година е носител на промени и пътувания.

Стартът на кампанията е в ден на анализ и осъзнаване на грешката, ако е свързана с тази негова кандидатура. Изборният ден е на материални стремежи.

Извод: Ако хората избират, шансът му за победа е минимален. Ако машините коригират електоралният избор и седне на кметския стол, заради своя Съдбовен път, ще навреди и на себе си, и на града.

Коста Стоянов, 24 октомври 1974 г., „Възраждане“

Има шанса да стигне до балотаж

Роден е в Скорпион, устремен към материална стабилизация на всяка цена, грешка, която му носи провали и му пречи да се радва на закрилата на Съдбата. Денят му на раждане е носител на кармична отплата, ако не възприема парите за своя житейска цел. Числото 24 е носител на материални успехи, дори върхови, за всички възприемащи парите като средство, а не като цел.

При изявена меркантилност човекът сам си проси кармично наказание, което дори стабилността на 6 няма да може да облекчи. Парите трябва да са средство, никога цел. Авантюристично прибързан, съгласно неговия Съдбовен път, въпреки стремежа си за стабилност, желание за новоначалие, не винаги добре преценено.

Житейският му период е на анализ и кариерно израстване. Личната му година е все още на трудности.

Стартът на кампанията е в ден на стабилизация. Изборният ден е на материални стремежи.

Извод: От него зависи дали кампанията, която провежда, ще е в съзвучие с предупрежденията за неговия характер. Има шанса да стигне до балотаж, но дали ще е кмет знае този който владее софтуера на изборните машини.

Бургас

Димитър Николов, 18 май 1967 г., ГЕРБ-СДС

Ако не е победител – знак за подменен вот

Роден в Телец, общителен, упорит, спокоен, верен на собствените си впечатления и натрупан опит, последователен и неотклонен в действията си, с каквито и трудности да го изненада живота. Обмисля всичко, към което се стреми, преди да пристъпи към действие. Денят му на раждане е носител на амбиция, целеустременост и инат.

Иска да е харесван и ценен, но има навика да проявява егоизъм по отношение чувствата на околните. Съдбовният му път предупреждава да не е прибързан и да не изпреварва времето, за да избягва провалите, урок, който очевидно е научил. Както и другия - осъзнатия избор кое от качествата, вложени в числото 9 да вземе надмощие – духовното или материалното. При него е надделяло духовното, а това означава, че житейската му мисия е изпълнена.

Настоящият му житейски период е носител на ново начало, но без прибързаност. Личната му година е на нова среда и нови познанства. Стартът на кампанията е в ден на промени. Изборният ден му носи стабилизация.

Извод: Въпреки че има и негативни качества, той е кметът на Бургас. Ако друг от кандидатите се окаже победител, това ще е категоричен знак, че вотът на хората е подменен.

Константин Бачийски, 22 ноември 1978 г., ПП

Не е направил вярната крачка с кандидатурата си

Роден е в ден на преход на Слънцето от Скорпион в Стрелец, затова не е възможно без час на раждане да се тълкува какво му е заложено. Денят му на раждане е носител на кармична разплата, заради невъзможност да е прозорлив и предпазлив. Необходимо е да бъде по-уверен в собствените сили и възможности, а не само да демонстрира увереност.

За сметка на това Съдбата го е дарила с шанса винаги да има до себе си хора, на които да разчита, да го подкрепят, да му помагат. Но да не прекалява, за да не стане досаден и да бъде отлъчен, защото нова среда трудно се намира, а заради съдбовния му път хората, които биха били до него, ще стават все по-малко.

Личната му година е на подчинение, такт и търпение. Стартът на кампанията е в ден на трудности, породени от странични фактори. Изборният ден е на промени, които ще са негативни, ако разчита на подкрепили го избиратели.

Извод: Не е направил вярната крачка с кандидатурата си, освен ако не разчита манипулациите с машинното гласуване да му осигури кметския стол.

Димитър Найденов, 19 юли 1970 г., ДБ

Няма да се поколебае да използва и непочтени методи

Роден е в Рак. Знак, който го обвързва с род и родина, но не на всяка цена, ако има други стремежи, заложени в звездната му карта, но в противоречие с тази обвързаност. Не е изключено за много пари да предаде народа си и жителите на града. Ако не успее да постигне набелязаната цел, каквато и да е тя, моментално го обзема апокалиптично настроение.

Светът и всички в него се превръщат в съзнанието му в грозни, черни и отблъскващи. На кого ли ще си отмъсти? Надвие ли своя неимоверен инат, заложен от вибрацията на деня му на раждане, ще успява да преодолява  трудностите в личен и професионален план. Добре е да се възползва навреме от него, а не след като се пенсионира. Съдбовният му път е носител на стремеж към кариерен възход, но с изискване за анализ и осъзнаване на грешките.

Житейският му период, както и личната години са носители на стабилност, което внушава доверие. Стартът на кампанията е ден на материални стремежи. Изборният ден е в ден на емоции.

Извод: Не би бил добър кмет на града, защото ако не успее да наложи вижданията си или своето разбиране за живота, било в конкретна ситуация, било като модел на поведение, той няма да се поколебае да използва и непочтени методи, дори измама, за да се наложи - унищожително качество и за него самия и за кметуването, ако с манипулациите на машините се домогне до властта.

Тодор Ангелов, 23 май 1977 г., „Възраждане“

Склонен да вини околните за неуспехите си

Поредният представител на Близнаци, но с един сериозен недостатък - винаги търси причината за проблемите и провалите си в околните, никога в себе си и си създава врагове. Трудно му е да разчита навреме и правилно Съдбовните знаци и пропуска важни шансове. Причините са величаво его, отминал провал, за който не търси вината в себе си, стремежи, далеч над неговите възможности. Когато види, че не успява да преодолява трудностите и е принуден да се откаже от поставената нереална цел, започва да вини околните и да търси начин да ги уязвява.

Печели си много врагове, най-вече сред хората, подали му ръка в трудните моменти. Денят му на раждане е носител на кармична отплата, което означава, че ако първо търси причината за неудачите в себе си, животът му ще тече по-леко и гладко. Но не го прави! Съдбовният му път е носител на способност за анализ и шанс за кариерно израстване.

Настоящият му житейски период го поставя в неподходяща среда, която ще го заобикаля и ако кметува. Лична му година е носител на материални стремежи. 

Стартът на кампанията е в ден на прибързано ново начало. Изборният ден е изисква подчинение.

Извод: След като е склонен да вини околните за неуспехите си, да ги обижда и да ги превръща във врагове, не е подходящ за градоначалник, защото това негово поведение ще е и спрямо служителите на общината и ще повлияе и развитието на града.