Алибегов, озапти си животните: Келнер удари звучен шамар на невинен клиент (ВИДЕО)

Бруталната сценка се е разиграла в популярно заведение на шефа на Асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите

Общество
13:43 - 27 Юли 2022
11393
Алибегов, озапти си животните: Келнер удари звучен шамар на невинен клиент (ВИДЕО)

Грозна сцена как келнер удря клиент, при това невинен, плъзна в социалните мрежи и възмути стотици. Във вторник вечерта столичанинът Явор Павлов вечеря в компания в известното заведение, собственост на шефа на Асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите Ричард Алибегов, в сърцето на града.

Когато обаче иска да си плати сметката, се оказва, че в касовия бон присъства надписана бутилка вино, която нито той, нито приятелите му са поръчвали, а още по-малко изпили.

Следва включване на камерата на мобилен телефон и от записа се чува ясно, че Павлов е настоял да разговаря с управител за грешката. Вместо това обаче получава грубо отношение от страна на сервитьорчето и се стига до звучен шамар.

Плесницата е отправена от назования по-късно псевдокелнер - Светослав Денчев, към клиента. 

"Моето скромно недоволство за надписаната допълнителна бутилка вино в сметката... знам че много хора ще харесат шамара, забавлявайте се, и Светослав Денчев, надявам се ще имаш светска кариера в Raffy Bar & Gelato", пише пострадалият. 

Тази сутрин, след като и собствениците на заведението са разбрали за отвратителната случка, въпросният е бил уволнен. "За съжаление много хора реагираха прекалено агресивно, а се изисква техническо време, за да се разреши този случай. Собствениците също разбраха тази сутрин и за всички ни е изключително неприятно. Благодарим за разбирането!", уточниха от бара.