Алисия към Бирмата: Прощавам ти

Нещо за четене
10:04 - 17 Май 2021
3431
Алисия към Бирмата: Прощавам ти

Алисия обяви, че прощава на екс любимия си. "Прощавам ти" е новият сингъл на певицата, който направи премиера онлайн. Фенове подозират, че парчето е посветено на бившия й любим Жоро Станоев - Бирмата, научи Lupa.bg. Чалга дивата е известна с това, че обича да разказва живота и проблемите си в текстовете на песните си. 

Ето част от текста на парчето:

Не ме боли, за всички твой глупости
прощавам ти и без сълзи, обич с нова се гаси.
Прощавам ти, твоята пешка вече има крал
и ако не си разбрал най-доброто ти си изтървал.
Не ме боли, не ме боли, не ме боли,

В твоя стил е да ранява, знам,
любовта не оценяваш, знам,
а които не цени ще гледа отстрани.
Свиквай, че не ти принадлежа,
няма да съм твоята жена,
всичко мое тук ще го има някой друг.

„Дълго време искахте балада от мен със силно послание, мисля че по-силно и смислено от това няма! Никога не съм се притеснявала да експериментирам в стиловете музика. За мен тази песен е нещо ново и различно, в което вложих много душа и много емоция. Благодаря на целия екип за старанието!“ – казва Алисия.

Припомняме, че певицата и пернишкият бизнесмен имаха над 3-годишна връзка, но преди полицията да подгони цялата му фамилия като участници в престъпна група за производство на нелегални цигари. Перничанинът е в нелегалност и се търси с червена бюлетина на Интерпол. Носят се сухове, че Георги Станоев е бил задържан през септември в Дубай.

Станоев е известен с огромната си ревност, която проявяваше на публични места по време и на предишната си връзка - с фолк певицата Преслава. Скандалите и физическите саморазправи в нощни заведения не са му непознати и приятелките му на няколко пъти пропищяха от него.