Алкохол до безпаметност след успеха на Норич над Сити

Канарчетата шамаросаха шампиона, шефовете им гуляят яко

Спорт
12:47 - 17 Септември 2019
2066
Алкохол до безпаметност след успеха на Норич над Сити

В събота Норич постигна една от най-значимите победи в своята история, надделявайки сензационно с 3:2 над шампиона Манчестър Сити.

През миналия сезон "канарчетата" спечелиха Чемпиъншип и бяха преобразени от германския мениджър Даниел Фарке. След успеха обаче Фарке отдаде заслуженото на собствениците на клуба - колоритната Делия Смит и нейния съпруг Майкъл Уин-Джоунс, споделяйки, че победата е за двойката, която "води клуба с толкова много страст".

Двамата са част от управлението на клуба от 23 години, а успехът над Сити е бил обилно полят, както самите те признаха.

"Беше невероятно...беше изпит много алкохол", сподели Делия, а съпругът ѝ моментално отговори: "Така ли? Не си го спомням!"

"Накрая бе доста паника - добавеното време от 6 бяха най-дългите минути, които си спомням. Просто невероятно."

"Не мисля, че вчера можехме да се движим, толкова уморени бяхме. Вчера бяхме на мача с шефа на скаутското ни звено, затова паднах на колене и му се поклоних, взехме Пуки без пари - много добър нападател без пари!"

Шефът на Норич не спести добрите думи и за мениджъра Фарке. "Имаме голяма увереност в Даниел. Когато го видях за първи път и си стиснахме ръцете, веднага можех да кажа, че е добър човек, няма его. Тогава може да стигнеш навсякъде, защото егото е това, което пречи."

"Знам, че Даниел посвети победата на нас, но ние искаме да я посветим на него и на всички други. През всички тези години, в които сме в борда на директорите, мисля, че сега имаме чудесен дух във футболния отбор, задружие и това е така и с привържениците. Не съм виждал такова нещо преди."