Алла Пугачова с вирус, не бил корона

Култура
14:34 - 11 Март 2020
3975
Алла Пугачова с вирус, не бил корона

Примата на руската естрада Алла Пугачова пипна вирусна инфекция в разгара на нарастващата паника около разпространението на смъртоносния коронавирус. Певицата сама призна, че е настинала в ефира на една от местните телевизии. „Настроението ми е отлично, но съм малко болна“, сподели Пугачова, но успокои феновете си, че заболяването й няма нищо общо с опасната китайска зараза.

Заради простудата тази година изпълнителката на хита „Миллион алых роз“ наруши традицията си всяка година през март да отбелязва празника на жълтите цветя. Този празник е измислен от самата Алла още през 1996 г., когато в първата неделя на женския месец тя започва да раздава на близки и познати жълти цветя.

През годините това начинание се превърна в добра традиция в средите на руския шоу бизнес, но тази година Пугачова го пропусна заради вирусна инфекция. По-рано бившата съпруга на Филип Киркоров разкри тайната на поредното си подмладяване, с което в началото на годината шокира феновете си. Пред журналисти тя се изпусна, че е прибягвала до процедури за лифтинг /повдигане/ на лицето. Тя обясни, че манипулациите са извършени под местна упойка. Пугачова уточни, че си е правила лифтинг на челото и скулите.

„Да, правиха ми леки операции, но аз по принцип имам хубава кожа, както и добри приятели пластически хирурзи“, сподели пред журналисти екссъпругата на Филип Киркоров. В същото време Алла заяви, че все още не е прибягвала към инжекционна козметология. „Чета в социалните мрежи, че другите си правят. Сигурно и на мен вече ми е време“, с усмивка намекна 70-годишната певица. Малко след Нова година тя удиви почитателите си с безупречна външност, на която биха завидели мнозина млади девойки. Певица е дръпнала поне 30 години, коментираха тогава интернет ползвателите.