Алма лети над София в новото си видео

Певицата изпълнява сама всички опасни сцени в „Out of Control“

През ключалката
14:58 - 09 Декември 2019
1848
Алма лети над София в новото си видео

Алма се оказа най-силният музикален дебют на 2019-та у нас. Първите два сингъла на младата певица Perfect и Don’t Know  постигнаха международен успех. Преди дни бе премиерата на нейната колаборация с Павел и Венци Венц наречена „Адрес“, а сега талантливата девойка „представя нов солов проект, озаглавен „Out of Control“.

Алма сама пише мелодиите и текстовете си, а любимият ѝ музикален продуцент и съавтор е румънецът Monoir. Двамата създават музика за рекордно кратко време и често се шегуват, че почти са готови с материал за албум. Песента „Out of Control“ не е изключение и е третата творческа колаборация между певицата и румънския хитмейкър.

Още с премиерата си, „Out of Control“ получи невиждана до момента подкрепа за българско парче и за български артист от всички дигитални платформи в Европа. 

Видеото към новата песен също е впечатляващо. Режисьорът Виктор Антонов – Рик и операторът Андрей Андреев създават видео – съновидение, в което акценти са политане над София от гигантска люлка на покрива на една от известните сгради в центъра на София и вдигане с кран високо над земята, за което Алма отказва да ползва дубльор, тъй като обича екстремните преживявания.