Ало, телевизиите! Водещите са почти на калъп, за какви мерки за безопасност говорите?!

Нещо за четене
19:45 - 19 Март 2020
11835
Ало, телевизиите! Водещите са почти на калъп, за какви мерки за безопасност говорите?!

"Нелепо е телевизиите непрекъснато да ни призовават да си останем у дома и по 24 часа в денонощието да ни апелират да спазваме предпазните мерки, разписани от Щаба, а самите те да ги неглижират най-безотговорно! Водещите им са нагъчкани като сардини в кутия един до друг, почти на калъп са, а много предавания не спират да канят гости в студиото", възмущават се хората в социалните мрежи.

И наистина - оказа се, че водещите на най-големите телевизии стоят на под 1 метър разстояние един от друг. Ани Салич е на сантиметри от Ники Дойнов, а Юксел Кадриев - от екранната си партньорка Виктория Петрова. Без по-голяма дистанция помежду си са и лицата на "По света и у нас", а Сашо Кадиев и Деси Стоянова са кажи-речи сгушени един в друг. Това ли са мерките за безопасност?

(Снимките са направени от тв екрана от столичанина Владимир Левчев, който бе сред първите, обърнали внимание на тази недомислица)

Юксел Кадриев и Виктория Петрова са на няма и метър разстояние един от друг

Дали има и 40 сантиметра дистанция?!

Деси и Сашо са винаги залепени един до друг. Няма лошо, ама баш в момент, в който апелират да пазим дистанция ли трябва да се случва това?!