Амбър Хърд отвръща на удара: На Джони Деп не му става!

Хапчетата срещу еректила дисфункция побърквали актьора

Шоу
12:47 - 03 Август 2022
3816
Амбър Хърд отвръща на удара: На Джони Деп не му става!

Джони Деп страдал от еректилна дисфункция, което е предизвикало предполагаемото сексуално насилие над бившата му съпруга Амбър Хърд, твърдят адвокатите на актрисата в непоказвани досега съдебни документи.

"Въпреки че г-н Деп предпочита да не разкрива здравословното си състояние, тази диагноза е изцяло свързана със сексуалното насилие, включително и с гнева на г-н Деп и използването на бутилка за изнасилването на Амбър Хърд“, се казва в писмено изявление от 28 март.

Предполагаемото медицинско състояние на Деп е това, което е допринесло за насилственото му поведение спрямо бившата му съпруга, твърдят адвокатите на Хърд. Правният екип на актрисата от Аквамен твърди, че медицинското състояние на Деп го прави "ядосан или възбуден", което провокира гняв и агресия. Амбър Хърд твърди, че докато нейният възлюбен е приемал лекарства за еректилна дисфункция, ефектът от тях го е ядосвал още повече, а един път си е изкарал всичката ярост и гняв върху нея.

"Нарекох го гневен секс, който Джони не можеше да изпълни напълно", твърди тя. "Той ме хвърляше на леглото, правеше това няколко пъти и ме налагаше гневно и яростно". Актрисата споделя, че Деп прекарвал много време с приятелите си пиейки алкохол, включително с баща ѝ Дейвид Хърд и рокаджията Мерилин Менсън и се прибирал у дома "още по-сексуално и вербално разярен".