Амбър Хърд се помири с Джони Деп

Бездарницата бе осъдена да плати обезщетение на някогашния си партньор в размер на $10,3 млн.

Шоу
15:01 - 20 Декември 2022
3547
Амбър Хърд се помири с Джони Деп

Амбър Хърд изненадващо се споразумя с бившия си съпруг - холивудския ас Джони Деп, гръмнаха световните агенции.  Актрисата обяви, че се е съгласила да подпише споразумение с Деп по делото за клевета. В пост в инстаграм звездата от "Аквамен" споделя, че ще приеме решението на съда по делото срещу нея, заведено от бившата ѝ половинка.

Тя признава, че е взела решението си "много трудно" и че преди да го направи, го е обмисляла доста дълго време. Намерението на Хърд изненада последователите на актрисата в социалната мрежа, тъй като по-рано тя обяви, че ще обжалва решението, което е в полза на Деп. Бездарната актриса бе осъдена за клевета заради статия във "Вашингтон поуст" от 2018 г., в която описва себе си като жертва, оцеляла след домашно насилие.

След щателни проучвания адвокатите на Джони достигнаха до извода, че това са фалшиви обвинения. Впоследствие Хърд бе осъдена на първа инстанция да плати обезщетение на някогашния си партньор в размер на 10,3 млн.

"Съдът разбра, че съм жертва на домашно и сексуално насилие", отбеляза Хърд, но уточни, че съдът в САЩ е пренебрегнал преките доказателства за насилие. Популярността и силата имаха по-голяма роля в процеса, добави тя. "Жените не трябва да се изправят пред банкрут за това, че са казали истината", подчерта Амбър Хърд.