Амбър Хърд живее под чуждо име в Испания

Опозорената актриса се кръсти Марта, говори с мексикански акцент

Шоу
16:01 - 21 Октомври 2022
2183
Амбър Хърд живее под чуждо име в Испания

Таблоидът "Ел Мундо" разкри, че Амбър Хърд живее в имение на остров край испанското крайбрежие. Въпреки твърденията за бедност и подаването на молба за банкрут това лято, бившата на Джони Деп изглежда живее в имение за близо 3 млн. долара, което е наела в малко селце на остров Майорка.

Невероятно е, че тя е останала почти неразпозната от повечето жители на градчето, а тези, които я познават, не изглеждат заинтересовани да я притесняват. Тя живее в имението с малката си дъщеря, пазарува зеленчуци на местния пазар и се държи приятелски с всички, които среща, което е далеч от лицето, упражнило физическо насилие над Джони Деп, а след това твърдяло, че е жертва, както постанови съдебно жури във Вирджиния.

Още по-странно е, че Амбър Хърд живее в Испания под тайна самоличност: Марта Джейн Канари (известна американска граничарка снайперистка). Местен собственик на магазин дори казал на репортер, че тя говори испански "с мексикански акцент", което може да се дължи на няколко фактора: зет ѝ е латиноамериканец, тя е от Тексас (испанският е почти задължителен, за да си поръчаш хубава храна) и участва в "Мачете" с Дани Трехо, който би могъл да я научи да говори правилно езика. Така или иначе, тя живее на острова в продължение на месеци, без да бъде открита от американските медии, което си е истински подвиг.

Сегашният живот на Хърд е далеч от този, който имаше преди съдебния процес, в резултат на който на бившия ѝ съпруг бяха присъдени над 10 милиона долара обезщетение. Не само че личната ѝ репутация бе накърнена, но и кариерата ѝ до голяма степен бе провалена, а точно тази седмица се появиха съобщения, че тя не е била на снимачната площадка за повторните снимки на филма на DC "Аквамен и изгубеното кралство", в който играе Мера. Това доведе до нови спекулации, че ролята на Амбър Хърд може наистина да бъде изцяло изрязана от филма, за да се избегне негативната публичност.