Американец: Измъчваха ме високи бели хуманоиди

Бившият военен разказва, че смятали обикновените хора за домашни любимци

Мистика
08:38 - 29 Януари 2021
8320
Американец: Измъчваха ме високи бели хуманоиди

В младостта си американецът Чарлз Хол служи в американските военновъздушни сили, но сега е по-известен като уфолог, изследовател на темата за НЛО, и автор на шест книги от поредица Millennial Hospitality, които описват тайните дейности на извънземните на Земята. Тези книги започват да се появяват преди 18 години и веднага предизвикват голям интерес от всички хора, които се интересуват от уфология.

В книгите Хол описва три вида извънземни, за които се твърди, че е виждал лично по време на службата си: "Нордиците" са много хуманоидни, подобни са на жителите на Швеция или Норвегия.

Според Хол „високите бели“ са в контакт с правителството на САЩ от 50-те години на миналия век, а самият той ги е виждал през 1964 г., когато е служил във военната база Нелис в Невада. Хол казва, че по това време високите бели много обичали да се "маскират като хора" и под тази форма да посещават различни места за забавление, особено известните казина в Лас Вегас. Те носели тъмни очила, за да скрият странните си очи, и винаги били придружавани от агент на ЦРУ.

От високопоставените бели САЩ получили много технологии за създаване на модерни оръжия. Това старателно се пази в тайна по много причини, включително и заради това, че се смятало, че

човечеството не е емоционално готово за „такава истина“.


"През 1964 г. работех като наблюдател в базата "Нелис" в Невада, когато станах свидетел на взаимодействия между нашите военни и група мистериозни високи бели същества, отчасти човешки. Техният кораб можеше да пътува по-бързо от скоростта на светлината и това е било възможно, защото Айнщайн е сгрешил по отношение на теорията си за относителност", пише Хол. Мястото, където се провеждаха подобни срещи, беше толкова тайно, че не бе посочено на никоя карта. И беше невъзможно да стигнете там с видеокамери, фотоапарат или други устройства, допълва бившият военен.

„Когато видите„ високи бели“, изпадате в състояние на шок, защото си мислите, че сте срещнали призрак или ангели, или че спите и сънувате всичко това“, пише Хол. Той посочва, че

високите бели са доста агресивни. Веднъж уж го нападнали в пустинята и го наранили толкова силно, че той едва не умрял от раните си. И докато страдал от болка и се опитвал да спаси живота си, те внимателно го наблюдаваха отстрани. Високите бели владеят умението да хипнотизират хората с устройство, подобно на молив. С негова помощ могат да убият или измъчват жертвата си. От това устройство излизат специални лъчи.

Високите бели смятали Хол за „по-нисък клас“, поради което се държали с него толкова грубо. Високите бели общували само с високопоставени служители, а всички останали хора за тях били в най-добрия случай „домашни любимци“. Хол описва, че високите бели дошли на Земята от звездната система Арктур, която е на 100 светлинни години от Земята. Според него те използват Земята като вид трансферна станция между дома си и местоназначението си. Високите бели сключили договор за това с американските власти, които построили скрити и защитени убежища за тях.