Американка си купи „Тесла” без накладка (ВИДЕО)

Куриози
13:35 - 17 Януари 2022
2792
Американка си купи „Тесла” без накладка (ВИДЕО)

Сериозен проблем тресе качествения контрол на Tesla, след като американка се оплака, че получила своята чисто нова кола Model 3 с липсваща накладка.

Според разказа на Ейприл, колата ѝ била доставена на 19 декември, а още на следващия ден тя се свързала с отдела за клиенти на Tesla и ги информирала, че нещо по колата не е както трябва.

Дамата дори заснела видео на което се чува странният шум от спирачките и го изпратила на хората от Tesla.

От там отговорът бил, че „Звукът от спирачките е нормален за Performance версията на Tesla Model 3”. Въпреки това, жената поискала да си запише час за преглед на колата, но първият свободен такъв бил едва след седмици.

На 23 декември Ейприл решила да поеме нещата в свои ръце и отишла в друг сервиз, където установили, че наистина има проблем със спирачките, поради това, че една от накладките на задна лява гума не е поставена.

След като проблемът бил установен, жената се обадила на сервизния център на Tesla, от където изпратили пътна помощ и превозили автомобила до най-близкия сервиз на марката. За съжаление историята не свършва до тук, след като дамата се оплаква и от последващото отношение на Tesla.

На нея ѝ се наложило да чака почти седмица за заместващ автомобил, а повече от 3 седмици след като колата е влязла в сервиза, единствената новина от там е, че „все още чакат части“. Според последните данни, колата трябва да е готова на 19 януари.