Американски сенатор цъфна гол на ЛГБТ събитие (СНИМКИ)

Скот Уинър влуди консерваторите със снимката си без риза

Новини
23:00 - 29 Септември 2022
7586
Американски сенатор цъфна гол на ЛГБТ събитие (СНИМКИ)

Сенаторът от щата Калифорния Скот Уинър (дребничкият в средата на снимката) беше един от хилядите, които присъстваха и се насладиха на събитието Folsom Street Fair в Сан Франциско миналия уикенд. Мнозина обаче се почувстваха обидени от снимката на политика без тениска, която самият той публикува.

52-годишният Уинър е един от най-известните гей законодатели в щата. Демократ, той беше избран на поста през ноември 2016 г. Неговият район обхваща Сан Франциско и околностите.

Фолсъм стрийт фестивалът е известен по целия свят като сексуално позитивен БДСМ фестивал на любителите на фетишите (нещо като гей парад за любителите на кожа — б.р.).

Публичната голота е разрешена в района по време на фестивала.

На снимката Уинър позира без риза до група други мъже с препасани кожени колани.

Състезателят по ММА Джейк Шийлдс е сред онези, които яростно критикуваха сенатора:

„Същият политик, който държеше детето ви извън училище в продължение на две години заради Ковид, сега посещава гей оргии по време на маймунската шарка“, туитна Шийлдс. „Чувствайте се свободни да отидете в Google на Фолсъм стрийт фестивала и да видите прекрасните изкушения, на които той се наслаждава.“

Но Шийлдс не спря дотук:

„Защо затворихте фитнеса ми по време на Ковид, но позволихте гей оргии по време на маймунската шарка?“

Други обаче похвалиха Уинър за снимката и видимата му подкрепа за фестивала, а някои просто искаха да знаят защо той не носи кожен колан.

„Те атакуват гей мъж за това, че е гей, който участва в ЛГБТ събитие“, отговори Уинър на част от критиките относно снимката и присъствието му на събитието. Той обясни, че е свикнал с малтретирането през годините, но

чувства, че някои са станали по-смели в своята хомофобия напоследък.

„Постигнахме голям напредък през последните няколко десетилетия, но трябва да сме наясно, че все още има огромна скрита хомофобия в тази страна.

„Те искат да изчезнем. Те ни мразят. Опитват се да върнат тази страна в 50-те години на миналия век. Правят го с жените и абортите, с расите и ЛГБТ хората“.

„Аз съм гей мъж. Аз съм неженен гей мъж. Наслаждавам се на живота, а сексуалността е част от човешкото съществуване. Ако имат проблем, той си е техен, не мой“, обясни сенаторът.

Фолсъм стрийт фестивалът датира от 1984 година и се провежда в края на септември в Сан Франциско.

Следващите кадри не са за хора със слаби сърца: