Ан Хеш е мъртва! Семейството й спря апаратите

Актрисата беше хоспитализирана на 5 август след ужасната катастрофа, която предизвика пожар

Шоу
21:33 - 12 Август 2022
7011
Ан Хеш е мъртва! Семейството й спря апаратите

Актрисата Ан Хеш почина седмица след тежката катастрофа. Припомняме, че 53-годишната актриса се блъсна с автомобила си в къща в Лос Анджелис и бе поставена в кома с тежки изгаряния. Днес семейството й е спряло апаратите, които са поддържали Ан в кома. Както вече ви съобщихме сутринта, това решение се очакваше, тъй като Хем беше в мозъчна смърт.

За краяна актрисата съобщи приятелката й Нанси Дейвис с публикация в инстаграм. Семейството на Хеш също потвърди новината.

"В рая вече има още един ангел. Ан беше най-милия и загрижен човек, който познавах. Сърцето ми е разбито", пише Нанси в социалните мрежи.

Ан Хеш беше хоспитализирана на 5 август след ужасната катастрофа, която предизвика пожар. Вчера близки на актрисата потвърдиха, че тя е в мозъчна смърт и животът й се поддържа от апарати, за да може органите и да бъдат взети за донорство.

"Благодарим на всички за добрите думи и молитви. За съжаление травмите на Ан са несъвместими с живота", казаха от семейството.

Мнозина се надяваха актрисата да се възстанови. Пожарникари споделиха, че тя е разговаряла с тях, когато са я измъкнали от колата. В болницата обаче тя губи съзнание и на 8 август от семейството й съобщиха, че е в крайно критично състояние и е изпаднала в кома.