Андре Рийо идва, но догодина (ВИДЕО)

Кралят на валса отложи концерта си в София за ноември 2021

Култура
11:27 - 30 Септември 2020
3934
Андре Рийо идва, но догодина (ВИДЕО)

Заради тревожната ситуацията с разпространение на коронавируса в Европа, както и поради удължаването на извънредната епидемична обстановка в България до края на ноември, за огромно съжаление Андре Рийо и неговият оркестър „Йохан Щраус” се налага да обявят нова дата за концерта си в София –  13 ноември 2021 г., в зала „Арена Армеец”.

Кралят на валса, както е наричан холандският маестро, се обърна със специално видео послание към многобройните си български почитатели: 

„Скъпи мои приятели от България, аз и и моят оркестър очаквахме с огромно нетърпение да се върнем във вашата прекрасна страна и отново да ви донесем радост с нашата музика. Но запазване на здравето и сигурността – за вас, моите прекрасни фенове – на моите музиканти и на екипа ми, на всички от семейството на Андре Рийо, стои на първо място!

Сега чакаме с нетърпение срещата си с вас догодина в София и аз съм много любопитен да се върна отново в България. Благодаря ви, че ще ме чакате и моля ви - пазете се и останете здрави! Валсът трябва да продължи и ще продължи. Уверявам ви! С много обич – от Маастрихт.”

Всички закупени билети за концерта на Андре Рийо остават валидни за новата дата, която е 13 ноември 2021 г., зала „Арена Армеец”, София. Билетите за новата дата са вече в продажба. За повече информация: www.eventim.bg и www.andrerieu.com.