Андре Рийо разпродаде за нула време първия си концерт в София, обяви втори

Момичето, покорило сърцата на целия свят, невероятната Ема Кок, ще бъде отново част от световното турне на маестрото през 2025 г.

Култура
11:41 - 11 Октомври 2024
11055
Андре Рийо разпродаде за нула време първия си концерт в София, обяви втори

Поради големия интерес Андре Рийо обявява втори концерт в София през март 2025 г. Първият концерт на „Краля на Валса” бе почти напълно разпродаден за седмица.

Андре Рийо за пореден път доказа, че има многобройна, вярна и обичаща го публика в България. Концертът му за 12 март 2025 г. беше почти напълно разпродаден за пет дни в пълния си капацитет от 11 000 места. Поради големия интерес Андре Рийо обявява втори концерт на 11 март 2025 г. в зала „Арена 8888 София”. Билетите са в продажба от 11 октомври. 

Снимки: Виктория Вучева

Андре Рийо идва в София с изцяло обновена програма. Публиката ще бъде пренесена в свят на очарователни мелодии, поднесени от Рийо и неговия оркестър „Йохан Щраус”, хор и солисти от различни националности, в репертоар, простиращ се от класически музикални шедьоври до валсове, музика от филми, поп хитове и опера. Чаровната и талантлива Ема Кок отново ще бъде част от турнето на Рийо.

„Ние пътуваме по света, за да радваме хората! Надявам се да видя всички да пеете и да танцувате с мен!”, казва Андре.

Всички деца са добре дошли на концертите на Андре Рийо, без значение от тяхната възраст, а тези до 7-годишна възраст могат да присъстват безплатно, ако споделят място с родител, уточняват организаторите от BG Sound Stage.