Андреа Банда води Евро 2024

Инфлуенсърката беше част от екипа и за Световното първенство през 2022 година

Нещо за четене
15:49 - 14 Юни 2024
3520
Андреа Банда води Евро 2024

Около мачовете по БНТ отново ще участва Андреа Банда Банда – тя беше част от екипа и за Световното първенство през 2022 г. Ето какво написа преди минути инфлуенсърката:

"Много е странно как участието ми във футболното студио на БНТ през декември 2022, се оказа едно от най-веселите и интересни неща, които са ми се случвали.
Тогава приех ангажимента по-скоро заради личен бунт, даже не бях сигурна дали не е грешка. А се оказа толкова вълнуващо и приятно приключение. Като изключим огромния хейт в началото от тези, които не могат да четат и осмислят, че работата ми там не беше да коментирам футбол. Това, което правя добре, е да говоря езика на социалните мрежи, за някакви 5 минути да разкажа какво показват и преживяват фенове, какви са шегите и дискусиите, да пръсна малко чар и после да гледам зад кадър.
Ако не разбираш от футбол, не е ли най-великото футболни легенди да те учат и да ти разказват? По време на Световното толкова много нови хора разбраха за мен, други ме видяха в нова светлина, ужасно много хора ме спираха по улицата и казваха “леле, много ви е яко студиото, много сте яки!”, чувството беше страхотно, много се гордеех.
Енергията и динамиката между всички коментатори и водещи са толкова положителни, забавни, та когато чух “виж, искам да си пак с нас в студиото, прави каквото искаш с кариерата си, само си освободи Май, Юни и Юли” нямах съмнение, че ще поема ангажимента.
Страх ме е да се вълнувам, защото не си представям как може да е по-хубаво преживяване от Световното, но хайде - Европейско 24’, започваме!"