Андреа и Кобрата отново се събраха (снимка)

Боксьорът учи чалга звездата как да стреля със снайпер

Нещо за четене
10:06 - 29 Март 2020
7166
Андреа и Кобрата отново се събраха (снимка)

Чалга звездата Андреа май отново се е събрала с боксовия шампион Кубрат Пулев. Пухкавата блондинка публикува снимка, от която е видно, че стреля със снайпер, а плътно до нея е Кобрата, който й обяснява тънкостите при стрелбата.

Извън факта, че спортните комплекси би трябвало да са затворени заради мерките срещу коронавируса, Андреа е на върха на щастието, че пак се е събрала със своя любим, с когото се разделиха драматично преди около година. „Днес беше луд ден”, загатна за настроенията си фолкаджийката.

Кубрат и Андреа се залюбиха преди близо 10 години и прекараха дълго време като гаджета, макар през повечето време да живееха разделени в различни държави – певицата в България, а Кобрата в Германия. И когато всички очакваха появата на бебе, боксьорът и певицата скъсаха.

Без Андреа до себе си, Кубрат се забърка в грандиозен скандал, целувайки провокативната американка Джейн Суши след шеметна боксова победа над румънеца Богдан Дину в Калифорния. Все пак боксовия лиценз на Кубрат бе спасен и той чака боксов мач срещу световния шампион Антъни Джошуа на 20 юни в Лондон, като все още не е ясно дали битката се състои на тази дата.