Андреа изплака: Зле съм, имам бели петна в мозъка

Нещо за четене
16:39 - 17 Февруари 2022
8339
Андреа изплака: Зле съм, имам бели петна в мозъка

Фолк дивата Андреа не спира да изненадва с изцепките си. Бившата на Кубрат Пулев потресе феновете си с лайф в инстаграм, на който се виждат зърната ѝ. Андреа направи включването си от заведение, докато се храни, и разказа с пълна уста за бившата си половинката, боксьора Кубрат Пулев, колегите си във фолк жанра и какви наркотици е взимала.

Изпълнителката заяви, че от декември месец има проблеми с паметта. Има подозрения, че е изкарала ковид и белите петна в мозъка са в следствие на болестта. Певицата многократно заяви, че се чувства зле. 

Блондинката призна, че не са заедно с Кубрат Пулев. За колежката си Анелия споделя, че вече не са приятелки. "Анелия си показа същността", заяви Андреа. Изпълнителката казва, че би направила дует с Деси Слава и определя техниката ѝ на пеене като най-отличителна. Не би направила обща песен с Галена и Емануела. Андреа признава, че е пробвала марихуана, но никога не е взимала тежки наркотици.

"Никога не съм взимала амфетамини, хероин, или такива неща. Пиех успокоителни преди 3-4 години, което не трябваше да го правя, но ме накараха докторите", споделя певицата.

Фенове я попитаха какво се случва с музикалната й кариера и кога ще чуят нов проект от нея, както и дали е мислила за дуети с нейни колеги. На този въпрос тя категорично заяви, че няма намерение да прави песни с други изпълнители, тъй като песните им не били качествени. Андреа искала новата й песен да бъде като на кино - да е филм, който разказва нещо, а "не като останалите, които си показват задниците и гърдите". 

Андреа се оплака и от бившия си фризьор, защото изгорил косата ѝ. "Аз повече няма да крия, когато някой ми е направил мръсотия", заяви блондито с пълна уста.