Андрей Арнаудов свали 7 кг

Продуцентът се превърна в заклет фитнес маниак на стари години

Новини
11:39 - 25 Юни 2024
11260
Андрей Арнаудов свали 7 кг

Андрей Арнаудов, който някак неусетно стана на 45 години, се превърна в заклет фитнес маниак на стари години. В миналото продуцентът и неговият ортак Иван Христов затваряха столичните заведения сутрин след тонове изпит алкохол, при това в компанията на най-известните и красиви жени. Андрей бе във вихъра на празненството, дори по време на краткия си брак с красивата сръбкиня Даниела, но днес от бохема и купонджията няма и следа, благодарение на сегашната му спътница в живота Емануела Толева. Красивата брюнетка, която стърчи с една глава над мъжа си, го направи най-щастливия човек на света, като го дари със син.

Момчето носи името на дядо си, когото никога не е виждало. Диригентът Васил Арнаудов си отива, когато Андрей е само на 12 години. Затова продуцентът си е обещал да живее дълго, за да види вече порасналия си наследник. И е твърдо решен да го направи най-вече чрез физическа активност, пише Хотнюз.
 

„В последните близо 15 години намерих страхотен отдушник и психотерапевт в спорта и той бавно промени живота ми към по-добро. Смятам, че от един биологичен момент нататък наистина е важно как живееш, ако обичаш достатъчно и себе си, и близките си. Старая се да се грижа за себе си така, че да имам повече време напред с хората, които обичам. И тъй като идеята, че ми остава по-малко от минатото леко ме напряга, преди месец и половина си обещах да съм в топ кондиция за 45-тия си рожден ден. Общо взето, успях. Конкретно-от Нова година насам пазя малко по-строг хранителен режим, тренирам още повече от обичайното, което така или иначе си е доста и мисля, че съм почти доволен от себе си. Свалих 7 килограма, което всеки, който има воля да се ограничава, би могъл да направи, но по-трудното е, че успях в същия период доста да подобря кондицията си и да увелича мускулната си маса. Единственият, който може на 100% да спазва обещанията си към мен съм самият аз!”, похвали се Андрей на рождения си ден на 8 юни.