Андрей, на столче ли правиш SEX с жена си?

Емануела Толева изглежда като майка на едноетажния продуцент

През ключалката
14:26 - 11 Октомври 2024
19627
Андрей, на столче ли правиш SEX с жена си?

Добре известен факт е, че маститият продуцент Андрей Арнаудов не е особено вертикално надарен, а съпругата му Емануела Толева се извисява поне половин глава над него. Последната публична поява на двойката на премиерата на филма "Гунди - легенда за любовта" буквално взриви мрежата от бъзици по адрес на очилатия телевизионер.

И наистина, на фотосите от събитието, където е и синът на двойката Васко, бременната Еми изглежда не като съпруга на Андрей, а като майка с двете си хлапета.

"Абе, Андрей, върху тенджера ли стъпваш, за да правиш секс с жена си?", започна бъзиците зевзек.

"Ами, върху столче. Това е идеално средство за контрацепция, преди да свърши му рита столчето", добави друг и така до безкрай.

Че Толева е доста дългичка - спор няма

Официално мерките на Толева от манекенските й години показват ръст от 181 см. Андрей твърди, че е метър и седемдесет, но послъгва с поне пет санта. Като добавим и токчетата на дамата, разликата гони чудовищните 30 см.

За никого не е тайна, че Андрей винаги е предпочител много слаби и високи жени. Бившата му Надя Иванова също беше дългуч кожа и кости, като дори е споделяла, че е имала хранително разстройство. Доста слаба бе и първата му съпруга – сръбкинята Даниела Янков, както и голямата му любов – танцьорката Маргарита Будева.