Андрей Слабаков: Трябва да се пуши в Европарламента

Отегчих се от политически коректното говорене, каза кандидатът от листата на ВМРО

Новини
09:07 - 22 Април 2019
5314
Андрей Слабаков: Трябва да се пуши в Европарламента

“Отегчих се от политически коректното говорене. Законът на Макрон е антиевропейски. Не трябва да им се цепи басма!”, заяви пред Нова тв кандидатът за евроизборите от листата на ВМРО Андрей Слабаков.

“Краси (Красимир Каракачанов - б.р.) ме покани и аз реших че може би има смисъл - нещо да се направи. В листата има много готини хора, в нея има достатъчно разумни хора”, коментира режисьорът. 

Защитата на българските национални въпроси е основният приоритет на кандидат депутата Слабаков. “Искат да направят федерация, за да може на Германия и Франция останалите държави да им слугуват”, каза още той. И допълни, че за да върви работата нормално, в парламента трябва да се пуши.

“Трябва да се измисли нещо във връзка с образованието. Родителите, които не пращат децата си в училище, да се вкарват в затвора, защото така те лишават децата си от бъдеще, а това е тежко криминално престъпление”, смята Слабаков. Режисьорът не пропусна да зачекне и темата за “родител 1” и “родител 2”, което според него е ужасно. “За гей бракове и Истанбулска конвенция има други листи”, допълни другият кандидат за Европарламента от ВМРА - пловдивският депутат Александър Сиди.

“Обещавам да ходя на работа, за разлика от някои като Бареков и други от този парламент. Няма да допусна да се гласуват закони, които са антибългарски. Това е положението!”, заяви още Андрей Слабаков.