Анелия плаче за мъж

През ключалката
14:07 - 13 Ноември 2019
5053
Анелия плаче за мъж

Анелия не крие, че мечтае да създаде отново семейство. Певицата сподели любопитен пост в профила си в социалната мрежа. В който пише какво се очаква да й се случи през следващата 2020-та година. А именно - сватба, нова къща и бебе. "Изглежда се надява да й се случи, дано", коментират феновете.

Нищо чудно през 2020 година наистина да станем свидетели на нова сватба във фолка, още повече, че напоследък Анелия се старае изключително да поддържа перфектната си форма. Тя е нон стоп във фитнеса, което най-вероятно се дължи на наличието на нов мъж до нея, пише hotnews.bg.

Тя обаче държи гаджетата си далеч от медиите, така че надали ще го покаже публично. Но при всички положения е ясно, че мъжът, който ще й направи дете, трябва да отговаря на две условия - да е млад и да е богат. Много богат!

Каквито са били всичките й предишни гаджета. Тя дълго време беше обвързана с министерския син Калоян Арсенов, както и с богаташкия наследник Мартин Данона, припомнят от Хотарена. И двамата не спираха да я глезят, но така и не я заведоха пред олтара, нито пък се престрашиха да й направят бебе. Звездата вече има един брак зад гърба си, с Коко Динев, от когото има и дъщеря Ивон.